Правилният начин за санкции срещу Путинова Русия

Стратегия на Запада от много време е да въвлича Русия по-дълбоко в международната система, и тази цел си остава правилна

   1| 2    
2
 
8
 
14
преди 2 години
не знам ко се опитват преписвачите с първи клас до обед да ни кажат с "Путинова Русия" .... първо тя не е негова, нит на чича му нит му е бащиния, второ тоя е само служител сложен от неговите апапи за репрезентант и лице, ако те (военните, службите, и т.н.) решат, че интереса им е застрашен тоя ше е свален за нема и 1 час .... мисля и децата в детските градини разбраа, че таквиз понятия кат "диктатори, царова, путинска Русия или Тръомпетски Сашш, или че Пинко бил абсолютен властелин в С.Корея" просто не съществуват щот драги ми Тиквестори ВЛАСТТА се упражнява от организирани ГРУПИ повтарям ГРУПИ които издигат представител .... щот никоя група нема търпи Едноличен Търговец койт да дава разпореждания на 200млн. двукраки самоходи и те да го гледат в очите ......
0
 
1
 
13
преди 2 години
Няма профилна снимка
Мераци,мераци .......Що не се опитат и да възкресят ЕБН
10
 
3
 
12
преди 2 години
Няма профилна снимка
Вие неграмотниците, защо просто не напишете Владимир Шаломов Путин. Аз все пак не мога да разбера само защо след като майка му е Шаломова, се твърди че фамилия му е Циновер(истински евреин). Това не е срамно и не виждам какво лошо има, просто се потвърждава старата руска сентенция-кругом одни еврей.
5
 
16
 
11
преди 2 години
Няма профилна снимка
Статията накратко: бла бла бла бла... "санкциите ни и за *** за зеле не стават" бла бла.
На мен ми харесва - проблясък на разум дори при една от най-бреин-уошнатите *** от ранд.
6
 
31
 
10
ABBA до: Стоян Петров
преди 2 години
"Разликата между двамата е тази, че на Путин майка му е еврейка, а на Жириновски баща му. "

Неграмотник, на Путин майка му не е еврейка ИЗОБЩО!
Дори го е кръстила навремето в православен храм тайно от баща му....
20
 
6
 
9
Стоян Петров до: Императорът
преди 2 години
Няма профилна снимка
Със или без Доналд Дау Джонс ще стигне 50 000. Друг е въпроса ако твърдиш, че с негова помощ това ще стане по-скоро. Аз предупреждавах русофилчетата да не се радват на победата на Тръмп. Те ликуваха. Момчета млади и зелени, Вие не знаете ли че на малко прасе и нов началник не се радва, защото не се знае каква свиня(нерез) ще излезе от него.
21
 
5
 
8
преди 2 години
Няма профилна снимка
Разликата между двамата е тази, че на Путин майка му е еврейка, а на Жириновски баща му. Познай кой признават юдеите за техни?
4
 
9
 
7
KMETA до: majnata
преди 2 години
Едно към едно с държавата.
Ко са оплакваш?
6
 
30
 
6
преди 2 години
Баси нивото до което е стигнала инвесторовата " журналистика " !
8
 
24
 
5
ABBA до: Императорът
преди 2 години
"Заради ей-такива нищожества с големи усти пламват войни. Добре че Русия е "путинова", а не е жириновска, защото такива мpъсни усти щяха да се затварят със "Сармат"-и !!! "

Ъмдам, Жириновски си го каза в прав текст предизборно: ще ги тресне профилактично, да знаят с кого си имат работа...
   1| 2