Експерти: Заниженият контрол е причина за срива на Търговския регистър

Подобни гафове ни отдалечават от Шенген, коментира бившият министър на правосъдието Зинаида Златанова

0
 
7
 
9
преди 2 години
Няма профилна снимка
Изумен съм от изказването на г-жа Маркова:

" Ако само за миг допуснем, че целият масив от информация на Търговския регистър е копиран някъде, това би създало един наистина голям проблем".

ЗАЩО ДА Е ПРОБЛЕМ БЕ МАРКОВА??

НИМА Е ПРОБЛЕМ ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ Е КОПИРАЛ ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ И ЗА РАЗЛИКА ОТ ОТГОВАРЯЩИТЕ ЗА НЕЯ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ Я Е СЪХРАНИЛ??

Проблема ще е когато съхранената от този НЯКОЙ информация не съвпадне с новопредложената в Търговския регистър ВЪЗТАНОВЕНА ИНФОРМАЦИЯ.

Ще лъснат едни БЕЗОБРАЗИЯ свързани с ЦЕСИИ извършени в полза на едни лица , които от ВЛОЖИТЕЛИ на КТБ са се превърнали в КРЕДИТОРИ НА АКТИВИ НА БАНКАТА.

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ СЛУЧАЯТ С ДУНАРИТ И МИРОЛИО?

А може би отговарящата за ТР госпожа ще си спомни как работейки в КЗК е прехвърлила един запориран в полза на държавата актив на КТБ - ОПАРАТОРА ВИВАКОМ !!!

КАК СТАНА ТАКА , ЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИТЕ НИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ПРАВИТЕЛСТВО НИ ВПРЕГНАХА В ПЛАЩАНЕТО НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КТБ КЪМ ТЕХНИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ ??
Не беше ли това задължение на БНБ?

Защо плащайки задълженията на собствениците на КТБ , ДЪРЖАВАТА не се превърна в основен АКЦИОНЕР И СОБСТВЕНИК НА АКТИВИТЕ НА ФАЛИРАЛАТА БАНКА??

Защо собственици на фалиралата банка като ВТБ , чрез поставеното от нея лице Спас Русев без да платяг и стотинка придоби възбранения оператор ВИВАКОМ?!!

Защо господа УПРАВЛЯВАЩИ и ОПОЗИЦИЯ ?!

СЛУЧАЯТ С ВИВАКОМ Е НАГЛОСТ И ГРАБЕЖ, КАКЪВТО И ИСТОРИЯТА НА БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ НЕ ПОЗНАВА.

Но в България е така.

Давайте все така господа - другари , докато всички напуснат тази управлявана от вас територия, и дойде времето да няма КОЙ ДА ВИ ПОГРЕБЕ!!
0
 
4
 
8
khao до: doba
преди 2 години
Няма профилна снимка
добре де, демагогията не е от теб, само е преразказваш от някакъв си пич по телевизията, но айде да мислим логично ... като са им ниски заплатите да се преместят в частния сектор., нали уж са АйТи, знаеш ли кви заплати ще взимат там ? .... ако не бяха калинки
0
 
6
 
7
преди 2 години
Преди години оправях наследство на родата.
Но понеже сме повече, се наложи да се решава система от ДВЕ уравнения с дроби, къде се налага да се ползва най-малко общо кратно(учи се към 8-9 клас).

Отивам в общината, чакам на опашка към час-два и ми дойде реда.
От 4 служителки там, НИТО ЕДНА не можа да реши системата и да потвърди сметнатото от мен. Нещо повече - всички изкарваха различни резултати, ха-ха-ха, пълен майтап!
ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ, както и в случая.
НО са 'наши хора'!!!
Дойде зам-шефка им, после и шефа и той изкара същото като сметнатото от мен. Най-после!

През това време пред стаята се беше образувала още по-голяма опашка, от която всички ме гледаха злобно.

Боже, Боже!
1
 
8
 
6
doba до: khao
преди 2 години
Няма демагогия тука.
Слушах тази сутрин по ТВ-то един пич обясняваше, че заплатите там били ниски и за това - толкова. Нека да покажат фишовете да видим как гладуват! И колко получават в службичките , колко човека, с какви способности, с каква биография! Айде да видим! Много любопитно ми е...
0
 
12
 
5
преди 2 години
Това е ситуацията в цялата държавна администрация, а първопричината е една и съща. Госпожата добре я е идентифицирала. Калинки и послушковци навсякъде, абдикирала държава, и "усвояване" на фондове.
1
 
4
 
4
khao до: doba
преди 2 години
Няма профилна снимка
това го добавяме, към драмата с язовирите дето е имаме всяка година, с мостове и кво ли още не ... че вече не мога да си ги спомня. Калинки на квадрат, опозицията още по злеееее
3
 
1
 
3
khao до: doba
преди 2 години
Няма профилна снимка
нали точно това казвам и аз, че безотговорноста е пълна... и това е една малка част от картинката... Обаче не демегогствай, къде намеси заплати, фишове и партии или па оная некадърната Мария, след тртия ред си писал само щуротии :):)
1
 
12
 
2
doba до: khao
преди 2 години
В случая става въпрос за ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ! Дори повече, това си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

С години супер ценни и лични данни 'висят на косъм'! Боже, Боже.

Къде е ЕС отговорника по дигитализация и т.н. Мария Габриел? Нещо се скри като мишок в дупката си. Или почива някъде по курортите?..

Къде са оставките на отговорните за срива? Имена, длъжности, заплати, бонуси, биография, партийна принадлежност?
Чуха се думи, че били ниско заплатени, изкарайте фишовете да ги видим!
0
 
14
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
норамлано, контрола е занижен на всички места ... за сметка на безотговорноста. Но друго от мутра и бивши ченгета не може да се очаква !
Власта в момента е в една от най глyпавите прослойки на нашето общество, а глyпaк с власт е като луд с картечница !