IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Собствен сайт или страница в социалните мрежи - кое е по-добре?

Социалните медии са само инструмент, с който можем да достигнем до определена група хора, казва Методи Дреновски, съосновател на "СуперХостинг.бг"

15:07 | 12.08.18 г. 1
Собствен сайт или страница в социалните мрежи - кое е по-добре?

Създавайки сайта под собствено име, вие създавате бранд. А всичко, създадено в социалните мрежи, е собственост на социалните мрежи. Това коментира Методи Дреновски, съосновател и управител на “СуперХостинг.бг”, в предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria.

„Социалните медии са само инструмент, с който можем да достигнем да определена група хора. Не всички имат профили в социалните мрежи“.

Според Дреновски независимостта, която дава един сайт, е почти несравнима с независимостта, която дава една страница в някоя социална мрежа.

„Първо защото си регистрирате домейн – той е на ваше име. Това вашата дигитална собственост, която има стойност. В зависимост от сайта, който развивате, и това, което правите, тази стойност се покачва все повече и повече. Някои си купуват домейни и правят сайтове, само за да ги развият и да продадат после домейна“.

„Създавайки сайта под собствено име, вие създавате бранд. Хората започват да търсят самия бранд. Докато в социалните мрежи може да създадете страница, която някой друг да дублира. Така никой няма да знае коя е истинската“, обясни още той.

Дреновски посочи, че за разлика от домейна, който може да бъде купен само от един човек, всичко, създадено в социалните мрежи, е собственост на социалните мрежи.

Кои са другите предимствата и недостатъци на собствения сайт и на страницата в социалните мрежи гледайте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria?

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:18 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

1
rate up comment 6 rate down comment 2
Sakamano
преди 5 години
Правилният отговор е: И двете!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още