CEZ Group активно търсела начин да напусне България от 2010 г.*

Подценихме ролята на политическата интрига, заяви директорът на компанията купувач "Инерком" Гинка Върбакова

   1| 2| 3    
1
 
6
 
27
преди 2 години
Няма профилна снимка
Защо още един наш партньор от ЕС си отива? Германци, австрийци, чехи дим да ги няма. Прогноза ли е това за бъдещ упадък в УЖ най-успешния ни планов район така да се каже. Не може някой да ми твърди, че управлява добре държавата, а да заявява, че държавата е лош стопанин. Няма как да е вярно. Сегашната мутренска държава ако се върне в ерп-тата ще е като слон в стъкларски магазин. Луди талази герберски млади калинки с напълно безпредметни дипломи ще налазят високи постове и ще стане мазано. ЕРПтата са много регулиран бизнес, ама много регулиран. Там трябва да се пипа с много, ама много акъл. Такъв у яловата ни крадлива десница няма. Просто няма - 28 години доказателства за това бол. Опозицията си изигра картите - признавам. Обаче решението не виждам за сега за себе си. Вместо да санираме можехме да купим ЧЕС, но какво от това - калинките щяха да го фалират и набълбукат със заеми. Нещо като БТК. Направиха и 1.5 милиарда лева дълг, а като държавна беше печеливша. Помислете. Заради МТЕЛ сринаха БТК. Държавна намеса в телекомуникациите. Всеки от бизнеса го знае, ама никой не го казва на глас. Ако и в ЕРПтата ще става така благодаря.
2
 
2
 
26
mariata до: mariata
преди 2 години
Няма профилна снимка
Интересно защо сайтът ми сложи звездички на дума, която не е обидна и дефинира название за граждани, които живеят в малки населени места, които не са градове и започват със "с"
1
 
4
 
25
mariata до: zelka007
преди 2 години
Няма профилна снимка
Така е както пишеш. Трудно се допуска нов играч.

И все пак през определен период играчите се сменят. И някои от новодошлите са били прости неуки ***, които като деца са яли варени картофи и филия с маз и сигурно думата "премиер" не са могли да я напишат правилно. В един момент съдбата им дава шанс и се изстрелват нагоре.

За успеха са необходими най-вече топки, по-малко акъл, и най-малко морал.
1
 
7
 
24
anatoli75 до: shinawatra
преди 2 години
Няма профилна снимка
Искам да се извиня не на уважавания "велик" инвеститора,а на останалите нормални хора в този форум, чак сега видях репликата Ви,за да ме разбереш ще ти покажа следния пример:Разликата между кака Гинче и сериозен инвеститор е все едно брат ти да е изпълнителен директор в "ALSTOM" и да те назначи за негов заместник,как би се приело от неговите подчинени.Опитах без епитети...
1
 
7
 
23
Sitting_Bull до: zelka007
преди 2 години
Няма профилна снимка
Колега над 300 мил. евро иде реч пък те за 100 мил лв. активи над 6 пъти разлика. Те по баланс с разни оценки и до повече активи може да стигнат :)
1
 
6
 
22
Sitting_Bull до: shinawatra
преди 2 години
Няма профилна снимка
Само пропусна, че основния процент от финансирането е привлечено. Те тия дето отпускат кредитите са все наивници и дават ей така на някой, който решил да дава повече от реалната цена за нещо.
Аман разбирачи теоретици.
1
 
8
 
21
преди 2 години
Няма профилна снимка
Живях и по времето на комунизма. Беше ми омръзнало държавата да наднича и от шкафа за хляба, където го държахме. Пазели го да не мухлясва, грижата била за човека. Но сега, като ставам свидетел на тези безобразия, които се крият зад пробитите ни закони и ползват йезуитска лексика, за да ни обясняват, че безплатната енергия е открита и само цигганите могат да ни я доставят - онова време ми става мило.
5
 
2
 
20
shinawatra до: Vatman
преди 2 години
Няма профилна снимка
Като четеш простотии така се получава. И аз имам 2-3 фирми, които съм закрил поради неплатежосподобност, според нашите закони е ОК. Капиш? Комунистически тролове, ходете си цъкайте на Посерано, не тук!
1
 
6
 
19
Vatman до: shinawatra
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ако е така, когава защо се получава това: Гинка и Славчо - неплатежоспособни кредитополучатели и длъжници на НАП

https://bivol.bg/ginka-cez-2.html
2
 
4
 
18
khao до: shinawatra
преди 2 години
Няма профилна снимка
ти си по голям малоymник от с3, да не си му шеф в герберската тролска организация ? ...
   1| 2| 3