Корнелия Нинова: Наложителна е промяната в България

Да има ляво и дясно не само е необходимо, то е задължително, заяви председателят на БСП

   1| 2    
1
 
1
 
15
data до: kalendar
преди 2 години
Така е , спор няма . Въпреки че лично аз не плащам повече щот нито имам депозит който да обложат нито пуша . Така че въпрос на гледна точка
1
 
1
 
14
kalendar до: data
преди 2 години
прав си за корекцията. Крайният резултат е същият - взимат ти повече. Докато те уверяват, че няма да ти взимат повече.
1
 
2
 
13
data до: kalendar
преди 2 години
начи , герб разшириха базата за облагане а не вдигнаха данъците , е с изключение на акцизите , ама там си имат оправдание за мин. европейски ставки . А *** искате да ми вдигате подоходният данък - е те това няма как да ви бъде простено
3
 
0
 
12
kalendar до: data
преди 2 години
да...ти искаш да ти го кажат. Не е важно как гербаджиите ти вдигат данъците, важното е, че комунистите не искат да кажат, че няма да вдигат данъците:) Разбрах те - не ги гледай какво правят, слушай ги какво говорят:)
0
 
1
 
11
data до: kalendar
преди 2 години
ми леля Корни да се изтапанва и да заяви у прав текст - няма да вдигаме данъците
2
 
0
 
10
kalendar до: khao
преди 2 години
ти специално не си бил в партия щото не биха те взели. А по принцип - никой не ти е виновен...Ако искаш - отиваш и се записваш. Ако искат да те вземат - ще те вземат. Ако не - организираш 500 човека и си правиш сам партия. Спри да ревеш.
0
 
5
 
9
khao до: deant
преди 2 години
Няма профилна снимка
До утре можем да спорим ГЕРБ или БСП....

според мен тук спор няма ... и двете НЕ стават за нищо, за абсолютно нищо! иначе за другото си много прав :(
0
 
3
 
8
khao до: kalendar
преди 2 години
Няма профилна снимка
няма, ама като няма кво правиме ? да се примириме с лъжци и крадци които ще ни смучат до живот? ...иначе има много хора дето не са били в никоя партия, не че това ни помага де, щото тези хора така и така не им се занимава с политика.
0
 
8
 
7
преди 2 години
късно е, защото който можеше да направи промяна беше изгонен да живее в чужбина. Материала, който е тук може само да оцелява, не му остава време за революция, а и той самия не се вълнува от това. Промяна няма да има, защото просто няма кой да я направи. До утре можем да спорим ГЕРБ или БСП или Левси или ЦСКА, като нито едното не е верния отговор.
3
 
3
 
6
kalendar до: data
преди 2 години
малей:) сънуваш ли ги тия данъци вдигнати?:)
И докато сънуваш как Корни ти вдига данъка(след като те ги намалиха...ако предпочиташ - ние ги намалихме), бате ти Боко обложи лихвите, вкара данък уикенд и разни такива :)
   1| 2