Д. Добрев: В кратки срокове няма как да изготвим нов Закон за енергетиката

Набелязаните мерки за енергетиката са разумни, но краткосрочни, каза Драгомир Стойнев

0
 
0
 
3
Pyramid до: Mavi Goz
преди 2 години
Делянчо забрави, че сам беше министър на енергетиката. Що сега се сеща? Прави се на разсеян. Грозно.
3
 
5
 
2
преди 2 години
"Има напредък по казуса с американските централи, свързан с евентуална държавна помощ, каза още Добрев. Тези договори са несъвместими с европейските правила за либерализация на пазара на енергия и пречат на либерализацията. Необходимо е ускоряване на преговорите с двете американски централи, за да се постигне споразумение за разваляне на договорите, посочи Добрев."

Хайде да видим дали "европейската солидарност" ще даде плод - развалянето на договорите ще доведе до неустойки, които ще са разоряващи за НЕК и българската хазна, но са жълти стинки за щедрата ЕК и ЕЦБ, когато става дума за компенсиране на загуби заради налагана от тях политика...? Дали ще покрият загубите на България, както направиха със загубите на полски, германски и други производители, които пострадаха заради санкциите срещу Русия? И btw, ако някой си мисли, че оцеляването на VW и други гирмански автомобилни производители след американските шутове стана без държавна помощ, просто няма, ама никва работа да чете и пише в сайт за бизнес и пари, като този... :lol:
1
 
6
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Това е едно нахално крадливо и некадърно същество при това без диплома.И тоя ше ми говори за ток.Боже Боже прибери си вересиите