IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Работодателските организации на протест срещу "далаверите в енергетиката"

Протестът ще се проведе в края на февруари, посочва от БСК

11:01 | 28.01.18 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Протест под наслов “НЕ” на далаверите в енергетиката!” ще се проведе на 28 февруари от 11 ч. в София, съобщават от пресцентъра на БСК.

За това са се договорили национално представителните организации на работодателите, обединени в АОБР - Асоциацията на индустриалния капитал (АИКБ), Българската стопанска камара (БСК), Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Протестът е подкрепен от браншовите организации, членуващи в АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ, Национален синдикат „Защита“ и синдикалните организации в участващите в протеста фирми, посочва съобщението.

В него работодателските организации призовават фирмите, неправителствените организации и гражданите да се включат в протеста, в случай че “не одобряват наглото манипулиране на пазара и спекулативното повишение на цената на електроенергията”.

Организаторите още не са обявили информация за сборния пункт и маршрута.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:18 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 4
power grid
преди 6 години
*** тия нали искаха пазар.А на мен викахте комунист.На ви са пазар.*** сте и трудно ще разберете че тока не са кюлоти круши и сирене.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още