Русия обяви девет американски медии за „чужди агенти“

Под удара на новия закон попадат радиата "Гласът на Америка" и "Радио Свободна Европа"

1
 
6
 
6
преди 2 години
Никой нищо не е забранил. Просто трябва да се регистрират и да се отчитат кой ги храни и колко им сипва от чужбина. Това е т. н. "огледален отговор" на това, което американският конгрес прие преди 3 месеца спрямо руските "Спутник" и "Раша Тудей" (RT). Дет се вика, приятелски жест - да предпазят американците от своята грешка - да се изкушат и да изберат в Русия нефелен президент като руснаците - Тръмп... :lol: И толкоз... Каменни, бронзови, железни... напрао као-линови... :lol:
1
 
4
 
5
преди 2 години
Няма профилна снимка
Руския закон за въпросните агенти е ТОЧНО КОПИЕ на американския ( в сила от 1929 година...) такъв и е приет СЛЕД като американците задължават въпросните САМО руски медии да се регистрират като такива ....
0
 
3
 
4
преди 2 години
Няма профилна снимка
Правя си труда да чета немското издание на "Шпигел" и руското (руското е под името "Профиль". Разликата е като между Германия и Русия във всяко отношение. Руското издание в 90% от материалите се занимава с пропаганда :) Личи си, че го списват опитни хора, търкали дълго бюрата на "Правда", ако не те, то родителите им, само дето сега пишат по свирката на германците. Предполагам, че самите германци гнусливо поглеждат към "своето" издание. У нас си имаме Иван Кръстев или Ивайло Дичев. Важно е да се знае ккоя медия се финансира от чужбина и как се управлява ! Народът го е казал - който плаща, той поръчва музиката ...
5
 
2
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
нищо ново, те бяха забранени и преди 90-та :):) аха да мръднат от каменната ера и пак се върнаха там :):)
4
 
2
 
2
bgMan до: vzhekoff
преди 2 години
Ами просто риват щото когато обезглавяват другомислищите това означава, че няма да има никакви свободни медии, само такива правещи ****** на властта в Кремъл..
2
 
7
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ами чуждестранен агент са, да не са руски агент :) К'во рИват толкова ? И к'во точно ги притеснява от това, че ще се види откъде им идват парите и кой им дърпа конците ?