Демография на необразованите

В България се раждат по-малко деца и все по-голяма част от тях не ходят на училище

   1| 2    
0
 
2
 
17
Императорът до: крас
преди 6 месеца
Нито една държава или територия не може тотално и трайно да се хъхризира, по елементарната причина, че няма да има кой да храни генетически паразитната хъхpeшка популация, нито кой да я лекува, нито кой да и осигури ток, питейна вода и т.н.

Какво става с бълхите, изтръскани от кучето на улицата - освен ако не си намерят друго куче?
0
 
10
 
16
преди 6 месеца
"Демографията на необразованите провокира и емиграция на образованите българи, каза министър Вълчев и отбеляза, че занапред образованите ще искат "да избягат от средата, в която преобладават необразованите". 90 процента от ромите са с образование по-ниско от средното"

Брей, вече се осмеляваме да назовем проблема след 28 години! Късно е.
И не е само образованието. Културата и религията дори са дори по-важни за добро съжителство.. Нямаме проблеми с англичани, руснаци, японци, арменци без да им искаме дипломите. Само ЕДИН етнос у нас навсякъде, кара хората с погнуса да се изселват. След още 5 години ще се отчете, че при бай Тошо са били третирани по-правилно.
1
 
4
 
15
преди 6 месеца
Нобелов - това, че хъхpяците нямат дума за: "любов" е половин беда, защото аз не държа да ме обичат.

Страшното, за мен като част от народът-донор е, че нямат дума за: "БЛАГОДАРНОСТ" !!!!
5
 
4
 
14
крас до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ВЪПРОСИТЕ КОИТО ЗАДАВАШ СА ПРАВИЛНИ, но отговорът им е един ПЛАНА РАН - ЪТ, който политиците ни следват точка по точка.

Ако прочетеш СЕКРЕТНАТА МУ ЧАСТ ще откриеш отговора не само на случващото се , но и но всичко това което ПРЕДСТОИ.

МИСЛЯ, ЧЕ ПРОЦЕСИТЕ СА НЕОБРАТИМИ.

Просто ПОЛИТИЦИТЕ НИ ПРЕДАДОХА!
4
 
4
 
13
крас до: majnata
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
до №4
В момента същата тази "държава" за която говориш провежда политика на ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА МЛАДИ ХОРА предоставяйки им високи трудови възнагражедния, насочвайки вниманието им към някакво ИЗРАСТВАНЕ в ерархията , а не към САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ.

По този начин не само се спира процеса на възпроизводство на КАЧЕСТВЕН ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ, но се създава и погрешното усещане за някакво СВЕТЛО БЪДЕЩЕ към което младите и образовани българи летят по подобие на ИКАР.

Процесите на разпад на ДЪРЖАВАТА водят до създаване на такива форми на държавността каквито наблюдаваме във ВЕНЕЦУЕЛА.

Законодателството в огромната територия на обезлюдената от качествен генетичен материал държава ще се налага от ЦИГАНСКОТО МЕШЕРЕ, и ще е по правилата на ШИРИАТА.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е САМО СОФИЯ , а всичко останало море от РОМАНИЗИРАНА ТЕРИТОРИЯ.
Това което ти пиша не се е родило в моята глава , а в главите на РАН и ЪТ.

Резултат от ПРОЦЕСА НА РАЗПАД ще е нещо което преди години се случи в КИПЪР.
2
 
7
 
12
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ОТ КОМЕНТАРА: "занапред образованите ще искат "да избягат от средата, в която преобладават необразованите"

РАЗДЕЛЯНЕТО И КАПСУЛИРАНЕТО Е ПРОЦЕС КОЙТО ВЪРВИ С БЪРЗИ ТЕМПОВЕ, като превръща България в едно опустошено пространство в което действа правораздавателната система на ЦИГАНСКОТО МЕШЕРЕ.

Процесите в държавата водят до създаване на БАНАНОВА РЕПУБЛИКА от ВЕНЕЦУЕЛСКИ ТИП и с процеси по нищо неразличаващи се от тези през които премина тази държава.

Ромския чавизъм подпатен със законите на ШИРИАТА който все повече пуска корени в тези етнически групи ще доведе до НЕКОНТРОЛИРУЕМИ ПРОЦЕСИ, които ще отблъснат ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ.

ОПАСНОСТТА ИДВА НЕ САМО ОТ ШИРИАТА НО И ОТ НЕГОВИЯ НОСИТЕЛ КОЙТО ЩЕ ЗАВЛАДЯВА БЕЗПРОБЛЕМНО ТИРИТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ КЪМ КОИТО УТРЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ПОДОБНИ НА ТЕЗИ В ИСПАНСКА КАТАЛУНИЯ!

ДЪРЖАВАТА Е В ПРОЦЕС НА НЕКОНТРОЛИРУЕМ РАЗПАД, който може да бъде спрян само ако се създадат препоставки за връщането от ЧУЖБИНА
на тези 2,5 милиона български мигранти.
2
 
8
 
11
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ей такива материали като този ми харесват.
А колкото до това защо не искаме да раждаме и си имаме няколко нагласени оправдани няма смисъл да си говорим. Твърде дълбока тема е. Най-кратко мога да го кажа така - психиката ни е увредена.
И последно - отглеждането на деца е трудно, много дори, но такова е било винаги във всички времена и така ще бъде. Успяват да оставят поколение само тези, които са способни да минат през това изпитание. Останалите отпадат и това няма нищо общо с образованието.
0
 
15
 
10
преди 6 месеца
Българите сами са си виновни за изчезването си. В 2007 г. дори тук в Инвестора по-голямата част от участниците бяха против увеличаването на парите за учителите и образованието, по време на учителската стачка, а медиите се бяха съдрали да обясняват, че училищата са едва ли не ненужна социалистическа отживелица. И че трябвало ''творчество'' в образованието... Явно имайки предвид интернет рецептите за лечение на рак с ряпа и съветите на Гала. Никой не казваше и гък против орязването на образованието и науката и наливане на пари в чиновници, агенции и ц-и-гани. Вече нищо не може да се направи, а и не си струва да се жалят добре образованите тъпаци които оакаха държавата на децата си. Да мрат.
2
 
4
 
9
mrynmryn до: MZ/X
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Имам познати, които емигрираха, те и тук бяха на дъното, не защото бяха глупави (а може и да са същност), а защото отказваха да се развиват, на тях им стигаше ниско квалифицираната работа, която имаха и обвиняваха другите, че не им стигали парите, я държавата, я кмета, но никога самите тях.
И не всеки иска да е родител. Правенето е лесно, след това е трудното...
3
 
24
 
8
nobel до: MZ/X
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ако случайно не знаеш създаването на деца не се изчерпва само с правенето им. Така мисли само един етнос в България, който няма име за етноса си и за това ни принуждават да ги наричаме роми. Тези хора нямат писменост и речникът им едва наброява няколко стотин думи на "родният" им език. Нямат дума за "любов". Ка те джас бе емзетко? Си ги харлан гюрлю портмоне хаирсъз челеби.
   1| 2