Шойбле обръща палачинката за трансферите към по-бедните страни от еврозоната

След изборите германският финансов министър ще предложи южните страни от еврозоната да се включат в спасителния фонд на единния валутен блок

11
 
10
 
4
majnata до: Dimat
преди 3 години
Много хубаво го беше казал другарят Георги Димитров: „Дружбата със СССР е тъй жизнено необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество”.

Нищо ново под слънцето.
11
 
13
 
3
преди 3 години
Няма профилна снимка
Де да беше планова икономика - задава се направо директивна "икономика",като за начало са определяните квоти по отделните държави,които след време ще изчезнат и прелеят в региони!

Тази директивна икономика ще премине(даже вече е преминала) към директивно управление на цялостната социална дейност и ЕС ще се превърне окончателно в една ферма,населена със "щастливи" двукраки животинки,издаващи все още самостоятелно членоразделни звуци - до следващите директиви!
На ви "демокрация",щастливи двукраки!
4
 
22
 
2
преди 3 години
"В замяна на по-гъвкавия достъп до фонда Шойбле иска той да има повече правомощия по отношение на държавния дълг и бюджетите, посочва се в публикацията."
---
Това изречебие обяснява всичко.
И за страна като нашата с толкова много корумпирани м.у.три и престъпници във властта не звучки зле.
Да не забравяме, че и няколко едри "бизнесмени" отгледани от същите тези престъпни български политици всеки ден търсят начини да бутнат борда ако е възможно за да се изтрият дълговете им. Оня Дебелия докато е жив няма да спре да фалира всичко каквото може под закрилата на другия Дебел водещ българската прокуратура.
22
 
9
 
1
преди 3 години
Няма профилна снимка
Време е ние да напуснем зараждащия се колос на плановата икономика наречен ЕС.