М. Лашова: Банките отново финансират имоти, но гледат качеството на проектите

Финансовите институции все повече ползват услугата кредиторски надзор, за да са сигурни, че средствата се използват целенасочено за реализацията на проектите

0
 
0
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ами какво да финансират банките - утрепания малък бизнес ли? Може би процъфтяващата индустрия в която работят цели няколко процента от българите. Може би селяните да финансира - ама то май земята я управлявали 800 едри мутрака богаташи дето могат ако поискат да си купят банка. Селяните ли - биомасата в селата и неграждани на републиката, които на практика земя нямат и са социални пранги върху крадливата снага на републиката. Може би ще финансира мутренското строителство, което е 1/3 сив сектор и е изкарало доста лев от скрити данъци. Кого да финансират - най-нещастните хора на планетата - българите. Хахахаха. Ами то няма голям избор май. Или услугите - 80 процента от хората продават нещо на други от групата нещастни и все без пари като тях. Хахахаха.
1
 
11
 
4
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
имам познати в банковата сфера в рисковите отдели... такива неща правят банките, че ако Господари на Ефира им направят един myth busters вероятността сумати "банкови мениджъри" да отидат на прокурор се увеличава:)
1
 
26
 
3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Total bullshit! Само глупости говорите, пазара бурно потъва и ако си мислите, че с такива повърхностни изказвания ще го спасите- хахахаха
0
 
24
 
2
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ма вече и качеството на проектите ли ще се гледа? Интересно как е било до сега. Сигурно не са гледали нищо и са раздавали заеми със затворени очи.
1
 
18
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Adverse selection и Moral risk, после кой ще плаща сметката?