Зарена Кънчева: Потребителите все повече ценят удобствата на онлайн пазаруването

Все повече мъже пазаруват от Fashion Days, твърди бранд мениджърът на компанията

0
 
1
 
6
MvnJ до: black_dragon
преди 5 години
Няма профилна снимка
Нямаш си идея за какво говориш. Въпросния сайт е втория по обороти в онлайн търговията в България. И като приемем, че първия е собственост на същата група но в друг сегмент, положението става много тъжно защото български фирми не можаха да се наложат и в тази пазарна ниша. Въпросните "5 годишни" са голям екип, който много по-добре от теб знае какво прави след като това носи на фирмата си много, много милиони.Не ги хваля, казвам го с огромно съжаление защото по този начин стотици милиони изтичат от България, не само през тези румънци но и в други онлайн търговци от Полша, Унгария и др, които се наместиха на българския пазар с локализирани сайтове. Повечето българи пазаруващи от там дори не си дават сметка, че това не са български фирми и повечето стоки дори не са в Бългаия а в изнесени складове, но за тях са важни само по-ниските цени и това е разбираемо. За съжаление заради мащабите на тези фирми и огромните им обороти, никой в България не може да им бъде конкурент.
2
 
7
 
5
преди 5 години
Милата, как само се старае да си изкара заплатата! Направо трагично писание на моменти! А като отвориш сайта, и видиш кофти началните страници, които вероятно са правени от хлапе на 5 години, ти става лошо! Айде нема нужда от разни кухи лейки които ни казват какво да харесваме!
0
 
4
 
4
преди 5 години
Няма профилна снимка
От подобни сайтове пазаруват 90% жени, тъй че ще е по-добре вие да направите PR акцията. Ако можете да го докарате на сантиметри.
1
 
3
 
3
преди 5 години
Преждекоментиращите:Ееееее, сексисти такива.Не пропускате да закачите нито една красива жена.
1
 
9
 
2
преди 5 години
Няма профилна снимка
"За предстоящата ни есенно-зимна кампания планираме микс от традиционни и иновативни канали, силна PR активация"Заре, бих си направил труда да кликна на тоя сайт Фешън.. кво беше там дейз, ако беше подбрала друга снимка от личен архив. Подсказка - от плажа ;) Щото така ми идва палко постничка ПР акцията
1
 
9
 
1
преди 5 години
Вярно е хубава девойката, ама..."Това са сериозни цифри" ...в същност не са сериозни цифри, а сериозни числа.