Варуфакис: И дете щеше да разбере защо програмата за Гърция нямаше да сработи

Третата спасителна програма е нежизнеспособна за икономиката, която е в изключителна депресия и дългова спирала, коментира бившият финансов министър

1
 
6
 
8
преди 5 години
Няма профилна снимка
до studioaa Голяма боза е в главата ти, брато! Какъв е този карл маркс, който коментираш толкова странно? Чел ли си го въобще? Учил ли си го във ВУЗ? И си доказваш, каквото си искаш. Обществата изобщо не бяха построени според теорията на Карл Маркс. Още Ленин го изммени - деформира с теорията си за империализма като висш и последен стадий на капитализма. Карл Маркс би се обърнал в гроба, ако знае как го интерпретират такива като тебе. Била съм на конференции в САЩ, Франция, Унгария по наследството на Маркс като философски и икономически теории. Слава богу, че има доста грамотни специалисти да го четат и интепретират правилно. Той не е всичко, но е тухла, допринесъл за развитието на теорията. Май че човешкият *** си ти.
5
 
4
 
7
Pronto до: qnidopi
преди 5 години
Няма профилна снимка
Ми тя панелката ми е от соца:) Ма ти я остави нея, ами гледай как Варуфакис докара гърците баш до това - няколко евро с имагинерна стойност от банкомата на седмица. Колкото каже той, па ти ако искаш се размножавай, ако искаш умирай от глад.
5
 
12
 
6
Jorkata до: forexar
преди 5 години
Нагъл е, ама е прав.
9
 
16
 
5
studioaa до: qnidopi
преди 5 години
Няма профилна снимка
Тази група е средната класа или буржоа, както ги нарича комунистическия *** маркс. Едно идеално марксистко общество има 2 групи хора, партийни другари и техни случи 1% всички хора, които притежават 100% от всички материални и нематериални активи в една стана и 99% работещи бедни, чийто труд е експлотиран за да се поддържа социализма и всички да живеят с илюзията, че са "равни" или, че всички живеят еднаква мизерия навсякъде. Марксизма е нов вид феодализъм в действителност. Запитайте се защо социалисти и комунисти в Европа и Русия живеят в невероятен лукс от една страна с крадените парите на данъкоплаците, а уж защитават бедните от друга страна и са противници за едрия капитал.
13
 
9
 
4
studioaa до: qnidopi
преди 5 години
Няма профилна снимка
Звучиш като като човешкия *** карл маркс, което на времето си мислеше, че "пролетариата" ще скочи на бунт и доведе "социализъм". Парите днес и когато и да било могат да са обезпечени само със стоки, а не със злато и сребро. "Златните" пари не са обезчепени с нищо, защото самото злато не може да се яде, нито да пие, нито да се живее в него и това, че много хора вярват, че то е ценно и затова то е ценно е просто един мит. Човешкото общество винаги е било базирано на йерархия и безкласово марксистко общество, в което няма бедни/богати не може да съществува, защото винаги една голяма група хора, които не са богати, ще бъдат ограбвани законно, за да има какво да ядат/пият бедните.
13
 
15
 
3
qnidopi до: Pronto
преди 5 години
Няма профилна снимка
Затова ще си останеш цял живот роб - на заплатка. Преди 1500 години богатите са издържали робите си, грижили са се за тях. Някои роби са имали по-специален (привилегирован) статут. Сега повечето работещи пак са роби - даваш им колкото да се размножат, да имат за колибка (панелка) и да не умрат от глад. Днешните пари дългосрочно са с имагинерна стойност, след като са обезпечени с "думи" и "вятър". Всичко в Гърция беше най-обикновена планирано разграбване. Нали и тук имахте приватизация или бързо забравихте?
11
 
26
 
2
преди 5 години
Няма профилна снимка
Аз доколкото си сполням като дете ме учеха да не харча много, да спестявам и да се простирам според чергата си. Но това такива като Варуфакис хич не го разбират
13
 
16
 
1
преди 5 години
Няма профилна снимка
Този човек е мноооого нагъл !