Шест мита за стартирането на бизнес

Или какво е необходимо за бърз и устойчив ръст

2
 
0
 
6
преди 5 години
Няма профилна снимка
Отн.: 'Този човек е сериен фалировач, не предприемач и е полезен единствено и само на себе си'
То в BG има немалко такива бай-***, които са завършили с три на релси машинно-тракторния факултет на МЕИ-то и са станали безнес консултанти от седма звездна величина (без да са виждали собствен бизнес през живота си) защото така е по-лесно -с чужда пита по битака.
Оня ден четох в едно 'икономическо' списание, че сме щели да развиваме електронна търговия на пълна мощност -хумор, сатира и забава. Освен да учат хората как да правят по-голям спам по мрежата нищо друго не правят.
На нас електронната търговия ни е най-големият проблем-понеже оправихме офлайн търговията, понеже продавачите са в час и като ги попиташ реагират като пинг-понг и понеже гаранционната ни поддръжка на бяла и черна техника е на световно ниво -стигнахме до електронната търговия.
И като пиша един e-mail на сервиза-фантом какво става и какво се случва? Когато някой е 24-каратово менте дали е онлайн или офлайн -все тая.
0
 
2
 
5
преди 6 години
Няма профилна снимка
a Think Fresh не фалираха ли и те???
1
 
5
 
4
THE TRADER до: misanthrope
преди 6 години
Това, че повечето неща са верни, не значи, че ги е измислил той, нали?!?
1
 
4
 
3
преди 6 години
Няма профилна снимка
Не го познавам, но повечето неща са верни
2
 
8
 
2
преди 6 години
Хахахах за пъкълистан само 1 условие е важно.....и то елиминира ама всякакви други фактори.....баща или дядо генерал от държавна сигурност....световните процеси тогава са без значение за теб а думата криза не съществува
2
 
16
 
1
преди 6 години
Няма профилна снимка
Поредния бизнес - гуру. В Шел продаваше масла . След това фалира Микс експрес - компания доставчик на Шел с гарантиран пазар.След това Фамилия също стигна до фалит. Този човек е сериен фалировач , не предприемач и е полезен единствено и само на себе си.Скача от бизнес на бизнес като скакалец и трябва да му се признае , че е много добър в извличането на максимална печалба за себе си .Мога да ви изпратя поне 5 публикации в интернет със същите послания.