IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са предимствата на семейния бизнес

Предстои поредният Клуб Investor.bg, посветен на фамилните компании и ролята им в икономиката на страната

15:17 | 10.10.13 г. 3
<p>
	Събитията на Клуб Investor.bg са отлично място за срещи на представители на различни сектори на бизнеса.&nbsp; <em>Снимка: Investor.bg</em></p>

Събитията на Клуб Investor.bg са отлично място за срещи на представители на различни сектори на бизнеса.  Снимка: Investor.bg

Каква е успешната стратегия за семеен бизнес, има ли конкретни правила, които трябва да се следват по пътя към успеха, откъде да намерим финансиране за фамилните проекти, кои добри примери можем да следваме и още съвети от практиката можете да получите от поредния Клуб Investor.bg.

Форумът ще бъде на тема „Каква е успешната стратегия за фамилен бизнес“ и ще се проведе в Гранд хотел София на 21 октомври 2013 година от 15 ч.
 
Акцентите, които ще бъдат поставени на дневен ред, са свързани с това колко важна е стратегията за развитието на успешен фамилен бизнес, кои са най-често срещаните проблеми при развитието на компаниите, кои са източниците на финансиране. Образованието на мениджърите и спецификите в управлението на семейни фирми у нас също ще е тема на дискусиите.

Кирил Вътев - съучредител и съсобственик на месопреработвателна компания „Тандем – В” ООД, която тази година отбелязва 20-годишен юбилей, ще бъде един от участниците в дискусията на Клуб Investor.bg. Той ще представи формулата на успеха за неговата компания, която се е посветила на създаването и развитието на едно модерно предприятие в съответствие с европейските стандарти. Вътев ще сподели как в продължение на две десетилетия спазва принципа за  производство на качествени продукти и защо веруюто е, че потребителското доверие е най-голямото богатство, трябва да бъде водещо за всеки бизнес.
 
В събитието ще вземат участие и Анджей Шафернакер с презентация на тема „Стратегическо планиране и важни аспекти за фамилния бизнес", Станислав Сираков, консултант финансиране и партньор в LAUNCHhub, Надя Кошинска, директор кредитиране на малки и средни предприятия от Първа инвестиционна банка, както и Евгений Кънев, управляваш партньор на консултантска компания «Маконис». Сред гостите на клуб Investor.bg ще бъде и Христо Илиев, председател на Сдружението на фамилния бизнес, който ще приветства гостите и представителите на фамилни компании.
 
Клуб Investor.bg се провежда с любезното съдействие на Първа Инвестиционна Банка и Интерлийз ЕАД.

Институционални партньори на клуб Investor.bg са:
БФБ - София, Ърнст и Янг България, Hermes Gift, Bulgaria ON AIR, Дакси и Германо-Българска индустриално-търговска камара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:45 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 2 rate down comment 0
misanthrope
преди 10 години
А какво собствено наричаме "семеен бизнес"? Щото месопреработвателно предприятие... баааая деца ше требва да са били :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 5 rate down comment 1
abdul
преди 10 години
начи нема значение дали е семеен или не... важното е 10 % на ***, да има за инвестора..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 9 rate down comment 4
dosadnik
преди 10 години
Билкарския бизнес в сътрудничество с Уникредит Булбанк е най-успешен
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още