Политически партии поискаха оставката на кабинета

Часовникът за правителството спря, политическият му живот свърши, смятат партийни лидери

1
 
3
 
9
aldy до: dakl
преди 7 години
Няма профилна снимка
Честни, честни, колко честни? Плеснаха през мръсните ръчички на Бочо в игричката с бюлетинките, той се разсърди и не призна резултатите от изборите, защото не съответстваха на предвижданията на Мира. ЦИК ги призна, КС ги призна, Бочо иска избори до дупка, т.е. докато номерът на китайката мине. Затова сега клатурка държава и държавност и хич, ама хич не ми прилича на морален и почтен человек. Хора, бдете, ще ви измамят пак.
5
 
7
 
8
преди 7 години
"Политически партии поискаха оставка на правителството на Пламен Орешарски и предсрочни парламентарни избори." Искат, но тайничко се надяват, не без основания, че няма да стане.

То и аз мога да си поискам от Джесика Алба, ама надали ще ми даде.
2
 
10
 
7
FINTA до: krassimir
преди 7 години
Така де, ама като си представиш че Бойко го съдят за тва, че е возил Бистришките тигри до Варна, а Серго за Цанков Камък, Белене, Трамкар, Топлофикация...
4
 
11
 
6
преди 7 години
Няма профилна снимка
абе хората са си прави - надушиха миризма на труп и се готвят да се възползват . Правилно !
15
 
9
 
5
преди 7 години
Няма профилна снимка
ГЕРБ е единствения заинтересован от предсрочни избори веднага. Почнаха да излизат методите им на управление и многобройните им престъпления срещу всички българи. Имат си пари в партийната каса и сериозно ги инвестират. А останалите готови ли са за нови избори или пак ще си правим избори безкрай.
11
 
8
 
4
преди 7 години
Няма профилна снимка
Ако направим сметка всички тези политически партии , които сега искат оставка на правителството и нови избори само ,преди два месеца колко процента от българите гласуваха за тях, ще видим че това са истинските МАРГИНАЛИ в българската политическа реалност!Следоватеилно могат единствено да се надяват на фалшифициране на вота на едни нови избори с помоща на г-н Офшорлиев, защото всички наблюдатели и местни и чужди признаха проведените на 12 май избори за честни и законни .Тогава????
7
 
10
 
3
преди 7 години
Харесва ми как действат от Реформаторския блок. Ясни, точни послания са нужни сега. И някой да поеме отговорността и да поведе хората. Стига сме се лутали, стига са се страхували политиците да се смесят с нас. В края на краищата протестите ще имат успех, ако бъдат подкрепени с политически средства.
0
 
15
 
2
преди 7 години
Няма профилна снимка
СДС, НДСВ са един файтон хора, които нямат никакво влияние и сила
11
 
16
 
1
преди 7 години
Ами да, там беше целият електорат на СДС! Аз не бих нарекъл СДС политическа "сила", а за НДСВ направо онемях от подобно определение!

Ооообаче СДС има агитка, рутиниран отряд щурмоваци, каквито ГЕРБ няма! Това е бартер за новата дясна коалиция - ние ще потрошим парламента, а вие ще ни вкарате там. НДСВ ще плати масрафа и може и от тях1-2-ма да се шмугнат покрай широкия гръб на Вожда Боце... хехе.
Долнопробна история!