Доган поръчал атентат срещу Борисов*

Вече бившият премиер обяви пред депутатите, че има официален документ за подготвян атентат с поръчител Ахмед Доган

   1| 2| 3    
0
 
2
 
25
преди 7 години
Няма профилна снимка
Абе НОРДЧО22, ако сега се извърши покушение срещу Боико върху кого мислиш ще падне подозрението. Превантивна мярка, нордчо е това. Да мислиш не е като да пръднеш!
0
 
2
 
24
преди 7 години
Няма профилна снимка
Такааа ......да сте чували за пета колона? Някой може ли да ми каже ,къде в Европа ,там където има турско (мюсюлманско) население няма проблем?
0
 
3
 
23
преди 7 години
Няма профилна снимка
Аман от глупости...Щели да се трепят - гарван-гарвану... Демокрацията била в опасност - не, те Доган, Моган, Бойкан, Гейан са опасност за демокрацията...и обществото
1
 
5
 
22
преди 7 години
Няма профилна снимка
Не е чак толкова невероятно...мисля си за "случайностите", които много се повтарят около ниакои хора. Първо се "самоуби" съветника на Доган след края на предишния кабинет, после му направиха псевдоатентат за да са сигурни че ще си подаде остчвката, тъй като следвчщият ... От като си отиде съветника му, ДПС върви само надолу, а без него е свършена.
Защо сега? Еми защото вече не е пермиер и може да говори. Като се вземат в предвид актьорите, никакви служби не могат нищо... колкото до картинката тя е тъжна.
7
 
9
 
21
преди 7 години
Ако Доган е искал да убият Б.Борисов,няма какво и кой да го спре.Бъдете сигурни в това.Борисов отново манипулира хората.Отивай доказвай,че не е вярно.
0
 
21
 
20
преди 7 години
Най-страшното е, че всичко, с което се замеряха е вярно - и за Доган, и за Боко, и за Станишев, и за Р. Петков, и за Костов...
Бедни ми, бедни народе! Какъв избор ти предстои на изборите! :LOL:
2
 
11
 
19
blahblah до: 993
преди 7 години
Няма профилна снимка
Ясно защо, защото онея веднага щяха да кажат, че е застрашен етническия мир. Тях все някой го напада, обижда, заплашва
4
 
10
 
18
преди 7 години
Няма профилна снимка
Така е - не може да мине с опит за атентат в ефир (Доган го изпревари), остана му да си съчини такъв. За съжаление отново се стигна до оплитане в кълчищата на "етническото напрежение", което се появява само в главите на определени политици. Да, етническо напрежение има, но то съвсем не е между българи и турци (евреи, арменци, гагаузи и т.н.), а с един излишно привилигерован етнос, от който полза нямаме никаква в сегашното му състояние.
7
 
16
 
17
преди 7 години
Бойко е същото гнусно животно като Доган ! Ми да бяха се изпозастреляли, а не да ни занимават с глупостите си!
12
 
14
 
16
преди 7 години
Туряйте ми колкото щете минуси - дори ако животното бойкоборисов ми каже, че очите ми са зелени, пак няма да му повярвам.
   1| 2| 3