Гръцките кредитори са се лъгали за отражението на строгите икономии върху ръста

Очаква се преговорите между Гърция и кредиторите за поредния транш от спасителния пакет да продължат след срещата на високо равнище на ЕС в края на седмицата

1
 
4
 
3
Боян до: stoiloff
преди 7 години
Няма профилна снимка
Ей че ги разбираш ве, да сравняваш автомобил с икономика трябва да си голям експерт сигурно? Само да те светна, че всичко това много добре са го предвидили, просто се правят на изненадани, ама то толкова ти е акъла. А иначе на Гърците като не им отърва да не се натискат за заема да си излязат от ЕЗ никой не ги спира, да си фалират да смъкнат заплатите 10 пъти и после с драхмата ще тръгнат само нагоре, ама те не са толкова прости друго си е да цоцаш немеца.
0
 
4
 
2
преди 7 години
Абе прав си ама не е баш тъй. Айде сега, като правим аналогия с механиката си представи, че колата всъщност не се движи нагоре (защото гръцката икономика определено не се движи нагоре), а се спуска по стръмен баир. Много дълъг баир и не се знае дали няма пропаст в края му. Ти би ли продължил да даваш газ, или би държал спирачката?
3
 
3
 
1
преди 7 години
Няма профилна снимка
Естествено че са се лъгали. Не може да ти се задъхва колата по нанагорнищети и ти да отнемеш газта! Това само *** икономист и финансист може да го направи, или алчен банкер. И оппа колата угасва и после за да я запалиш и тръгнеш се изисква лекинко да я форсираш. За да преодолее съпротивлението от различни действащи и сили в обратната посока. Това не е като "икономиката" една измислена наука. Това е физика, но важи и за "икономиката" по един много ясно изразен начин. Но няма свестни икономисти! ФАКТ!