IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се създава устойчиво печеливша компания?

Вижте какво ще научите по време на Клуб Investor.bg от самия проф. Ерик Фламхолц

13:16 | 03.05.17 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Investor Media Group</em></p>

Илюстрация: Investor Media Group

„С нетърпение очаквам идването си в София през май и участието си в Клуб Investor.bg... Ще споделя с вас моя опит, за да го използвате във вашия бизнес по правилния начин“. Това казва във видео обръщение проф. Ерик Фламхолц в навечерието на  Клуб Investor.bg – Предприемачество.

Той е помогнал на стотици организации да направят успешно преминаване през различните етапи на растеж и развитие. В допълнение, той е провеждал семинари и тренинги за широк спектър от фирми и организации, сред които AMEX Global Travel, FedEx, Nike, Colgate, Palmolive, Forbes Presidents Forum, General Motors, PepsiCo и много други.

За първи път проф. Фламхолц ще посети България, за да сподели своето ноухау, базирано на 35-годишен консултантски опит с компании от цял свят. Той е специален лектор в новото издание на Клуб Investor.bg Предприемачество на 30 май в Capital Fort. Чрез полезни практически примери под формата на семинар и уъркшоп Фламхолц ще разкрие как се създава устойчиво печеливша компания и кои са двигателите на финансовия успех. Професорът ще участва и в дискусия на тема как да изберем правилното финансиране, необходимо за развитие на бизнеса. Новото издание на Клуб Investor.bg е полезно за предприемачи, собственици на бизнес, висш мениджмънт, мениджъри от средно ниво, стартиращи компании и др.

За актуална информация за предстоящото събитие следете сайта.

Генерален партньор на Клуб Investor.bg - Предприемачество е Пощенска банка. Събитието се провежда с подкрепата на FORTEAM, iuvo Group, Индустриален Холдинг България, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Sirma Group и Мedical Dent.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:01 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 1
Съветски съюз
преди 6 години
Питайте МУТРИТЕ ОТ ТТИМИМПОРТ !!????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 3 rate down comment 1
troika
преди 6 години
Това го има навсякъде, но в някой общества механизмите за регулация като правосъдие или нетърпимост работят. Тук не работят ефективно, защото по-голямата част от гласуващите избират подобни ментално, емоционално, морално на тях и после някой се чуди, защо нещата са еди как си. Икономиката, както и другите сфери в страната са отражение на манталитета на живеещите там. Това искат хората, това им се случва.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 1
Чесмир
преди 6 години
Как свободата на пазарът, ще спре частните медии да владеятпървата власт, или първата власт да ги владее чрез пари за реклама, и частните фирми да купят медиите, като рекламират там, дори без да имт нужда, като Каолин и Прешъс металс. Адам Смит, пише ли каква конкуренция има, когато търговците продават само рекламирана стока и когато най-богатите фирми купуват търговците и конкурентите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още