Илияна Йотова призова за оставката на Деница Сачева

Според нея мостът между Президентството и Министерския съвет много отдавна е изгорен

Илияна Йотова призова за оставката на Деница Сачева

Снимка: БГНЕС/ГЕРГАНА КОСТАДИНОВА

Още по темата
Стратегически съвет към президента: Необходима е реформа на управленския модел
18.09.2020
Борисов: Уважавам протестиращите, но не и тези, които хвърлят бомби
12.09.2020
Сачева: Имаме полза да подадем оставка, но работим за обществения интерес
11.09.2020
Коментари
1
 
1
 
4
mrynmryn до: sinbad
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Вероятно няма на кого да го остави, но да, едва ли е най-доброто място за дете с такива проблеми, а да го използваш по тоя начин, вероятно майката има нужда от специална помощ.
Интересно дали всичките имат деца с увреждания. Щото имаше един дето гладуваше и не бе пил вода 5 дни (вероятно световен рекорд), а като го прегледаха се оказа, че му няма нищо, ама не си плащал здравните от 5 години.
1
 
2
 
3
sinbad до: penman
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Що за майка трябва да си,да използваш един жив труп,които наричаш"моето дете",като атрибут в протест?
2
 
6
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тази дебелана не може да се намаже на малкия пръст по компетентност на Сачева. А като говори за тези отвратителни нахални същества, нарекли се "майките", защо не заведоха увреденото дете (мястото му въобще не е на площада) да пикае отсреща в президентството, а се устройват циркаджилъци! Пълна отврат са Манолова и шпиц командите й.
5
 
3
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да си припомним какво казва Сачева през 2013 г.:
"Биографията на човека, който подкрепяте вие определя вашето бъдеще. Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях. Няма как те да се занимавали с покровителство на едни ли други сенчести бизнеси и изведнъж внезапно, когато са станали на 40-45 години, да са станали човеколюбци. В крайна сметка независимо дали говорите за къпините, за малините, за здравеопазването или за друго нещата в крайна сметка нагоре по веригата стигат до един общ център. България страда заради 100- 500 души, които стоят на върха на централизираната пирамида на мафията. В крайна сметка една държава, която не може да се справи с такива хора, не е държава. За мен партия ГЕРБ не е дясна партия и има много доказателства, които могат да се видят веднага. За всички е ясно, че средата е убийствена. Тази тенденция е в големите градове, усеща се и в София и започна да става застрашителна."

Страшно е да си представи човек лицемерието и недкадърността на този леден блок Сачева, а следва да бъде социален министър. Оставка!