IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Околосветско пътешествие с круиз струва 55 хил. долара

Корабът ще посети 31 страни на шест континента

20:46 | 17.07.15 г.
<p>
	<em>Снимка: www.pixabay.com</em></p>

Снимка: www.pixabay.com

През 2017 г. имате шанса да обиколите света с круиз. Но сбъдването на тази мечта не е никак евтино.

Regent Seven Seas Cruises предлага 128-дневно околосветско пътешествие с кораба Seven Seas Navigator, пише CNN.

Корабът тръгва от Маями на 5 януари 2017 г., като ще посети шест континента, 31 страни и ще акостира най-малко на 60 пристанища.

Желаещите могат да резервират място на круиза, като началната цена е 54 999 долара, а във всички цени са включени храната и бреговите екскурзии. Пътниците могат да заплатят за допълнителни пакети, които предлагат по-големи обиколки в някои градове.

"Търсенето е наистина добро“, коментира Джейсън Монтегю, президент и главен оперативен директор на Regent Seven Seas Cruises. ”Още преди да стартираме имаше интерес към близо половината места“.

Пътниците, които искат да получат по-голяма каюта, която включва и личен иконом, ще трябва да заплатят по 159 999 долара на човек.

Първата спирка от пътуването е в Карибско море и е последвана от посещения в Централна Америка, Хавайските острови, Нова Зеландия, както и части от Австралия. В Азия пътниците ще могат да видят Тайланд, Индия и Обединените арабски емирства, както и други страни. Европейските спирки включват Италия, Франция, Испания, Гърция и Гибралтар. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още