Какво следва за Белене?

Седем извода на икономиста Георги Ангелов по делото, по което бе осъдена НЕК

Какво следва за Белене?

Снимка: Ройтерс

Коментари
   1| 2| 3    
0
 
0
 
24
V.At. до: Dimat
преди 4 години
Няма профилна снимка
Не разбрах ти като каква овца се явяваш?
0
 
2
 
23
преди 4 години
Няма профилна снимка
Боже,Боже,какво стадо се е завъдило в Бuлгаристания!!!

Що не вземем да учредим Световно Първенство За Тъпаци?!

Ще бъдем несменяеми първенци.

Вие,булгаристански овце,проумявате ли,въобще,какви тъпотии ви пробутват,ДОКАТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ВИ ИЗДОЯТ!!!

НЕК,не била държавна компания и затова нямало да бъде засегнат държавния бюджет.

А ДЪРЖАВНИТЕ ЗАЕМИ ЩЕ ЗАСЕГНАТ ЛИ СТАДОТО?!

Стадото спомня ли си,как С ДЪРЖАВЕН ЗАЕМ БЕШЕ "СПАСЯВАНА" ЧАСТНАТА БАНКА КТБ?!А ТОЗИ ЗАЕМ НЕ БЕШЕ ЛИ НА ГЪРБА НА ИЗПОСТАЛЯЛАТА ОВЦА,ПОРОДА БULГАРИСТАНСКА ТЪПОУМНА?!

Я си спомнете,какво стана с оня 16 милиарден заем,който ви натресоха,за да спасяват "частната" банка КТБ и как не я спасиха,парите си ги окрадоха и сега всичко мълчи и за КТБ и за Василев и т.н и т.н.....медийно и политическо безвъздущно пространство.

И ВСИЧКИ НИЕ,ТЪПАЦИТЕ,СМЕ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ,ЗАЩОТО НИ МАНИПУЛИРАТ,ТОЧНО,КАТО ВЪЗДУХ...ХЕПТЕН БЕЗ НАЛЯГАНЕ!!!
1
 
0
 
22
преди 4 години
Ние предлагаме заеми, вариращи от $ 10 милиона, за да $ 100 милиона на 20 години, без обезпечение. Ние сме сертифицирани заем заемодателя, и нашата компания е тук, в Обединеното кралство и Съединените щати, ние предлагаме обезпечени кредити на физически лица и фирми при ниски лихвени проценти от 3%, и ние предлагаме дългосрочни и краткосрочни заеми. Нашата фирма е записал много пробиви в предоставянето на първокласни финансови услуги на нашите клиенти, особено в областта на кредити и капитали разпоредба за физически лица и фирми. За повече незабавен отговор на писмото: noblefinancehome2***gmail.com
1
 
10
 
21
преди 4 години
Няма профилна снимка
След като НЕК няма толкова пари за да плати сумата по това съдебно решение,то тогава хайде заплатите там да гравитират около минималната,а не да се пъчат с грешни пари от порядъка на 1500-2000 лева разни дежурни в подстанции!
1
 
15
 
20
преди 4 години
Няма профилна снимка
Това което знам аз е че за тази централа купуваме стана вече втори реактор . Та ако продадем и него ще се наредим в челните редици на статистиката по продажба на реактори за атомни централи . ГолЕма далавера въртим с атомни реактори ша знаете
2
 
7
 
19
khao до: Pivoley
преди 4 години
Няма профилна снимка
за комунисти като импа, всичко което каже русия е нормално, ако каже 100% оскъпяване, пак е нормално и в наш интерес :):) и те така
2
 
14
 
18
bgMan до: Императорът
преди 4 години
Императоре - осъдиха ни да си платим и получим произведено оборудване.
Нищо повече не им е признато от иска на руснаците освен адвокатските хонорари.
Изведнъж Росатом взе отново да напира да строи АЕЦ в България. ГолЕм мерак!

Сега трябва да да стигнем до национален консенсус дали сами да си построим централата или да продадем оборудването за колкото можем за да минимизираме загубите.
2
 
11
 
17
Pivoley до: Императорът
преди 4 години
Няма профилна снимка
Извинявай, ама кое точно му е нормалното на 60% оскъпяване на проекта АЕЦ "Белене" за период от 5 години? Къде точно в Еврозоната има подобна инфлация, за да надуят руснаците цената на двата реактора с подобно кожодерско оскъпяване? С такъв непридвидим партньор, който само гледа да те извози най-добре да нямаме нищо общо.
4
 
15
 
16
STRAHO до: Internet
преди 4 години
Пука им на комисионерите! Те си взеха своето. Българите да плащат. Те и за КТБ ще плащат. Трябва и ние милиардери да произвеждаме. Да се кичат с разни тоги и мечове в ръка по маскарадите си! :)))
3
 
11
 
15
преди 4 години
Няма профилна снимка
Ако НЕК фалира, прекият резултат е прекратяване на ментарджийските договори с "американските" ТЕЦ, в които, кой знае защо, има 11% офффшорно участие на познати муцуни, май... Дали ще допуснат това нашите прислужници? Съмнявам се.
   1| 2| 3