България и Русия отново обсъждат АЕЦ "Белене" на високо равнище

Искът на "Росатом" може да бъде оттеглен, ако рестартираме проекта, намекна руският зам.-министър на енергетиката Анатолий Яновски

Още по темата
Коментари
   1| 2| 3| 4    
0
 
31
 
35
Александър_ до: bgMan
преди 8 години
Айде стига глупости. Човекът каза, че народът бил казал не на АЕЦ Белене и му припомних какви са резултатите от референдума.
0
 
31
 
34
bgMan до: Александър_
преди 8 години
Вие трябва да се научите да не вменявате своето мнение като народно, защото 65-70% от българите са против всичко, което правите и което мислите.БСП и ДПС са партии на престъпници и национални предатели.
1
 
34
 
33
Александър_ до: stoiloff
преди 8 години
Не вменявай своето мнение за това на народа. На проведеният референдум 60,06% гласуваха с Да и 37,96% гласуваха с Не (при 1,44% невалидни бюлетини). Така че народът каза за АЕЦ Белене. Дали това е правилно или не, ще се види, ако се построи АЕЦ Белене, за сега нещата са много мътни, но това е мнението на народа.На мен лично все ми се иска вместо безумните субсидии, които се дават на производителите на електричество от възобновяеми източници и на някои ТЕЦ-ове, тези пари да се бяха инвестирали в АЕЦ Белене.
0
 
31
 
32
bgMan до: moliva_85
преди 8 години
А добрутро!Да не забравяме как точно стана така че въпреки загубата на изборите пак управляват и то в позната конфигурация БСП + ДПС. Прогнозирам още отсега че краят на управлението им пак ще е изпълнен с множество престъпления, злоупотреби, кражби, оправдания и лоши договори против българските национални и икономически интереси.Календарчо - предполагам си много доволен от липсата на мутри и физкултурници в кабинета. Дали пък членове на кабинета, които са поданици на Турция и Русия ти допада повече? А???
0
 
33
 
31
преди 8 години
Очевидно сегашните управляващи не зачитат гласът на народа....
1
 
35
 
30
преди 8 години
Няма профилна снимка
Шанса е само един нови предсрочни избори иначе гаранция забатачване на БГ в идните десетки години.http://***.mediapool.bg/аец-белене-е-невъзможна-и-като-частен-проект-за-износ-на-ток*-news207216.html
7
 
33
 
29
преди 8 години
Няма профилна снимка
Stoilof, Straho, още ли не сте разбрали че договорите са подписани още преди години, гарантирано от агент Гоце!Сега ще предстои да избираме - дали строим Белене или плащаме неустойки т.е. НЕК се подарява на Русия като задължение.
2
 
39
 
28
STRAHO до: stoiloff
преди 8 години
Изобщо и не ги е еня за индианците в резервата ни! Техните семейства са в цивилизацията. От тук само дохода им идва ;)...
2
 
38
 
27
преди 8 години
Почна се! :) Добре трябва да се запомнят тези ходове на социалистите за да си ги припомним, когато отново в опозиция ще прехвърлят с елементарни и плоски лъжи вината си върху следващото правителство! Което и на когото и да е то. Това е целта на мандата им. Когато напраскат договорите, няма да имат нищо против да бъдат сменени. Една година може и да им стигне за целта;) ..
4
 
40
 
26
преди 8 години
Няма профилна снимка
Народа каза НЕ! Ако тези новите *** само си помислят да подпишат ще трябва живи да ги изядем!алоууу БСП,ДПС и атака! Фнимателно ф картинката!
   1| 2| 3| 4