Едва 1% от българите вярва, че медиите у нас са независими

63% от сънародниците ни смятат медиите за зависими в някаква степен

Едва 1% от българите вярва, че медиите у нас са независими

Снимка: Pixabay

Коментари
0
 
0
 
6
преди 1 година
Пpocти глави не заслужават честни медии.
0
 
3
 
5
преди 1 година
независими ли ?! ами гладни ли да стоят ?!
2
 
2
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Динева посочи и интересното разграничение, което анкетираните правят. Тя отбеляза, че макар недоверието им към медиите да е сериозно, то 55% от тях смятат, че могат да имат средно ниво на доверие към журналистите и разграничават професионализма им от средата, в която работят.
------------
тая чете статистикат акато висш мениджър ... 67% нямат доверие към меддите, а 45% към журналистите... еми разликата е покриват спортните журналисти маааа :):) аз на тях няма как да не им вярвам :)
1
 
5
 
3
преди 1 година
не в "някаква" а във всякаква степен .... напсувам Сороспията дет за жалост не му е гръмнало писмото дома оооооп трият ми веднагически коментара плюс блокаж за седмицата щот некролога а е звъннал и до 5 мин. нема са на работа половината неграмотни преписвачи тука .....
И само се лае в един тон със западната пропаганда.... Тиквесторо коги ше пратите некогаш некой с камера и фотоапарат да снима там у Украйна в Донбас да видите малко руски трупове на млади момчета у Сирия у Нигерия нешо това нова за ислямисти и други дивотии ммм ?!?! .... Нали пледирате че сте независими ми ай да видим снимки на Тиквесторския Екип в Донбас, в Крим само глейте да не нарушите Устава на ООН кат одите у Крим .... :))
0
 
8
 
2
neverland до: national power
преди 1 година
Няма профилна снимка
Абсолютно, тъкмо щях да попитам къде по света има независими и обективни медии и кои са те.
1
 
8
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Медиите в Западния свят са корумпирани и манипулират народите.Пълен бокл..ук