IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bloomberg TV Bulgaria стартира нов проект за бъдещето на ключови индустрии

Tech21 ще се проведе в четири издания и ще се фокусира върху развитието на здравеопазването, строителството, автомобилите и застраховането

14:37 | 23.02.21 г. 1
<p>
	<em>Илюстрация: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Илюстрация: Bloomberg TV Bulgaria

Пандемията несъмнено промени света, бизнеса и потребителите. В основата на развитието на индустриите обаче стоят технологиите. Иновациите и новите технологични решения са катализатора на промените. Затова през 2021 година Bloomberg TV Bulgaria стартира нов проект – Tech21, който се фокусира върху развитието на четири индустрии, които касаят живота на всеки човек – здравеопазване, строителство, автомобили и застраховане. 

В поредица от четири тв студиа Tech21 ще очертае промените, които ще настъпят в следващите 10 години в областта на грижите за човешкото здраве, изграждането на жилища и приложението на изкуствен интелект в автомобилния сектор и финтех продуктите. Tech21 ще срещне зрителите с водещи експерти и представителите на бизнеса, които ще представят своите визионерски и аналитични прогнози.   

Първото издание на Tech21 е посветено на бъдещето на здравеопазването и фармацията. То ще се проведе на 7 март и даде отговор на въпросите как пандемията промени сектора, как роботите помагат в операционната зала и как технологиите променят лечението.

Четирите издания на новия проект на единствената бизнес телевизията у нас ще се излъчват на живо в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group - Bgonair.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

Партньори на Tech21 са Астелас Фарма, Амджен България, Медико дентален център „Дентапрайм“, Застрахователна компания „България Иншурънс“ и Хелтико.

 

 

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:59 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 2
redcretin
преди 3 години
Къде бре, те секторите са 30 години НАЗАД ОЩЕ :) Не става с приказки, няма ресурс - ни човешки, ни научен, ни финансов - последния просто се надписва на книга и се краде.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още