Как да купуваме биткойни?

Ако сте нови в света на криптовалутите, може би ви трябва помощ откъде да започнете

Как да купуваме биткойни?

Снимка: Getty

Още по темата
Коментари
   1| 2    
0
 
2
 
14
Solar Power до: melon
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Виж друга статия - "Германия разрешава на институционални фондове да държат до 20% в криптовалути" и прецени дали да купуваш сега. Аз на 30000 играх малко шорт и се набутах затова само нагоре вече :)
1
 
3
 
13
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Цената на биткойна се влияе освен от Мъск и от хашрейта с който е копае. Китайските миньори вече се местят и лично аз скоро очаквам скок на 70 хиляди а до края на годината може да се пробва и границата от 100К.Не забравяйте това не е злато ! Има ограничено количество.
1
 
3
 
12
Solar Power до: abdul
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Глупости ! Няма нищо лошо да си имаш биткойни дори и на борса лицензирана като крейкън или други ... има достатъчно. Моите биткойни си ги държа на борсата защото оперирам с тях. Давам ги на лихва 2-5% или просто обръщам за малко в друга валута например ETH/BNB и после обратно. Разбира се можеш да си ги държиш и в уолет у вас , но какъв е смисъла ?!?! Те няма да работят за теб. Ако ще държа нещо у дома то по скоро е злато :)Препоръчвам на всеки инвеститор както си е отделил част от портфолиото за злато така да отдели и няколко процента за рискови активи като биткойн. Дългосрочно няма да съжалява.
1
 
3
 
11
преди 3 месеца
А трябва ли да купуваме;) ?
4
 
3
 
10
khao до: pepe
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ще ти отговоря с въпрос :) я ми кажи докато се изкопа последния биткои, електричество за колко газилиона ще се изгори... при положение че една транзакция на днешни пари у Америчко струва около 200 долара... или около 1500 киловата, който иска да ги смята в наши пари!И преди някой сектант да го оспори... да не забравяме, понеже е децентрализирана, транзакцията трябва да се репликира на Н на брой машини... и това ще расте в бъдеще с увеличаването на мрежата... и кой ще подържа мрежата ако няма вече награди за копачите? ... та това с последния биткоин ще е като с последната девствена... всички говорят че я има, ама никой не е виждал !Прриликата с истинска Понци схема е невероятен !
4
 
2
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
За инвестиционнен форум ме озадачава липсата на мислещи хора - биткойна ограничен до 21 000 000, един милион държал Сатошито(който и да е той), а колко реално са изгубени завинаги - изгорели хардове, изхвърлени компютри, заключени портфейли .... - нета е пълен с истории, кото и БГ фигурира с конфискуваните 800 000, за които странно се замълча. Та въпроса ми е докато се "изкопае" и последния биткойн, колко реално ще са достъпни и в обръщение. По теорията на Форекс Мастъра, който първи прокламира биткойна тук, стойноста му трябва да покрива цялото фиатно предлагане, то отдавна цената трябваше да е минала милиард, а след години- трилиони :) Нещо не мога да съм чак такъв оптимист или не съм намерил подходящата субстанция да ме направи отявлен фен на криптото ?
1
 
4
 
8
khao до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
може пък кукловодите да решът да го дигнат малко... виж как за няколко дни се качи с 10К и замръзна :):) ... пък и реално нямам как да същаствува без да го крепят висок... производството му се оскъпява всеки ден...
2
 
4
 
7
Dr. Vatnikov до: khao
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Що, тия, дето купиха на 50-60К как добре чуха за него, още ушите им звънят... :)
4
 
7
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ако точно сега чувате за биткоин... по добре стойте далеч от него :):) ... той е за такива дето са чували преди 5-6г :):)
0
 
6
 
5
mrynmryn до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Според мен за хоумофиса - те самите, не им се ходи вече на работа в офиса. Така че само за биткойна не е ясно.
   1| 2