Цената на биткойна отново е в хаос заради Мъск

По-рано цената на криптовалутата достигна 42 185 долара – най-ниското равнище от февруари

Цената на биткойна отново е в хаос заради Мъск

Снимка: Bloomberg L.P.

Още по темата
Коментари
   1| 2    
0
 
1
 
19
michaelis23 до: 0pk
преди 4 седмици
те само така моат излезнат на печалба, че иначе голема греда ако ги нема тия койни ..... :)) Оня тариката влезе за центове, пише във врабчо, цената на кучешките койнове скочи и почва да продава на балъците след което им пише, че не било екологично .... Така се издържа Теслата и се прай зелена икономика, нема как .... :))
0
 
2
 
18
0pk
преди 4 седмици
Чичо Илън пак прибра парата, браво! Теслата ще излезе на печалба. :D
0
 
3
 
17
khao до: cherney
преди 1 месец
Няма профилна снимка
с твоя банкер... хахахахапак розови истории... купувай веднага че е ефтин
4
 
0
 
16
преди 1 месец
Rumors are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots.
2
 
3
 
15
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Осребрявай навреме, да няма после обратния въпрос - как тоя милион го стопи до ххх.Ударил си лотарията, не я изпускай. Вече става ясно накъде отиват нещата.
4
 
2
 
14
cherney до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Спя като бебе. Вече пет години с моя банкер разискваме темата и той все ми обяснява как иска да ме предпази от неразумни вложения, като, че ли аз съм невменяем. На въпроса ми "Как тези 10.000 долара, които оставих в банката на депозит декември 2016г. / по това време с левова равностойност от 18500 лева / днес са по-малко от 18500 лева, а другите 10.000 долара към днешна дата са над милион лева?" даде толкова комични обяснения, че го питах дали това - да забавлява клиента- е част от длъжностната му характеристика?
1
 
6
 
13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ей, да няма тая нощ пак ужаси на борсите :) То вече не знам как спят нашите форумни колеги койнисти, а една част от тях са пичове, трябва да ги подкрепим в тези тежки дни! :)
1
 
9
 
12
Dr. Vatnikov до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Купувачите на сапунени махури винаги са в добро настроение, което е похвално! Позитивни хора трябва да има повече.Ако са почне да расте мехура - викат ура и щели да купуват до луната.Ако почне мехура да издиша - пак ура и пак щели да купуват. Тва малко е да се привличат нови шарани в пирамидата, ама така е, маркетинг.И никога не са били назад, най- много да са не са вече х105, а х80.Няма загубили, всички били на плюс.Тук таме някой се осмели да каже, че бил вече "дългосрочен инвеститор", тоест, купил на 60 к и сега чака полета до луната, че у фейса са му обещали 500 к да станел мехура...Все по-ясно почва да личи пирамидо-балона, 95% същия, като дотком балона.
1
 
7
 
11
khao до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
за вас все ви е чудесно, хахахахаоня ден се хвалеше как си ги взел на 49 и чакаш 55... което така и не стигна и бее чудесно, днес пак е чудесно ... :):):)Викаш никой не губи от крипто, само печелте и все е чудесно !
4
 
2
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Действително след съобщенията на Мъск е налице корекция, но ако човек погледне къде беше цената, съотнесено към 50, 100, 200 moving average, беше съвсем ясно, че коригиране ще се случи. 200 moving average е на 31.000 долара и до тази цена технически все още е бичи пазар. Апропо, през 2017г. имаше седем корекции между 25 и 30 процента по пътя от 1200 до 20000 долара. Интересно е, че статиите за биткойн са едни от най-коментираните, като преобладават апокалиптични коментари. Вярвам, че никой от коментиращите не е с опрян пистолет в главата и никой не го принуждава да вкарва пари в крипто. Разбира се, всеки има право на своя собствена преценка относно биткойн. Иначе, съобщенията на Мъск са доста странни, доколкото твърденията му за силната централизация на биткойн и блестящите перспективи пред додж койна са меко казано несъстоятелни. Вероятно има желание в криптото да има същата роля, както в частния космически сектор, но това е невъзможно
   1| 2