Биткойнът се "съживи" до над 31 хил. долара

Липсата на масова разпродажба при достигането на цена от под 30 хил. долара успокои инвеститорите

Биткойнът се "съживи" до над 31 хил. долара

Снимка: Bloomberg L.P.

Коментари
0
 
4
 
9
Dr. Vatnikov до: evlogi
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Аз пък познавам едни, дето купиха дипа на 54 К и подскачаха доволно как били спечелили....еее сега гледат като премръзнали магарета, а каква радост беше само. Същото ще е и при тези, дето подскачат от щастие, че са купили на 30. Нито биткойна почна да предлага нещо съществено като услуга, нито пък е почнал да печели, нито пък ще почне. Тези движения са нищо повече от напъни за привличане на нови шарани. Пътят дългосрочно е само в една посока.
2
 
0
 
8
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Не познаваш такива дето са купили на 60? Е тогава марсианците са дошли и са купили на 60.Аз обаче мога да ти кажа кой е купил на 5, и наду до 60 иразвърза. Всъщност няма, сети се сам :) тесли произвежда напоследък.---------------------------------------------------------------------Хахахахахаха. Невероятни глупости. Не е за вярване, че това е форум, в който по дефолт би трябвало да се коментира икономика и финанси. А специално в темата за криптото се пишат такива небивалици, че чак не е за вярване подобна неграмотност
0
 
7
 
7
nikiangel до: evlogi
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Не познаваш такива дето са купили на 60? Е тогава марсианците са дошли и са купили на 60.Аз обаче мога да ти кажа кой е купил на 5, и наду до 60 иразвърза. Всъщност няма, сети се сам :) тесли произвежда напоследък.То е като лотарията, милиони търкат билетчета, но само единици удрят джакпота, и ги дават по телевизията, другите, мнозинството балъци, пият студена вода, и търкат пак на следващия тираж.Но и студената вода е с пари, и ако се увлечеш много, и за вода няма да има.
2
 
0
 
6
evlogi до: mrynmryn
преди 2 седмици
Сигурно има, но които имат повече акъл и не продават при всяка корекция правят луди кинти.
0
 
4
 
5
mrynmryn до: evlogi
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Това, че не познаваш, не означава, че няма, от време на време, чета reddit/r/cryptocurrency и гледам, че някои вече са се опарили, други им държи влага от предния път, а някои си живеят в същата утопия, където всичко е цветя и рози и чакат да стане 100к$. Така че има от всичките.
2
 
2
 
4
evlogi до: nikiangel
преди 2 седмици
Не познавам такива, ма питах едни, дето миналата година март като падна от 10к на 5 к купуваха яко и ся доволно стоят върху 500% горница.
1
 
8
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Това вече на всеки е ясно че е пълна пародия диктувана от малцината големи риби които държат 90% от биткойните.Шаранчетата от друга страна, някое и друго може да захлеби, но повечето ще лапнат голата кукичка и ще идат за котлети.Ако не вярвате, питайте тези дето купиха на 60к да се пазят от инфлацията :)
3
 
3
 
2
преди 2 седмици
Спекуланти чиста проба. Даже не чиста, а отрицателна проба!
3
 
3
 
1
преди 2 седмици
Липсата на масова разпродажба при достигането на цена от под 30 хил. долара успокои инвеститорите > Що лъжеш ма, Ленче?! От кога спекулантите станаха инвеститори?! Или черната касичка на ЦРУ трябва да се пълни редовно. Да има да папкат, за революцийки и пр.