Биткойнът продължава да поевтинява, изтривайки 9% от стойността си

Етерът, втората по големина цифрова валута в света, поевтинява с повече от 12%

Биткойнът продължава да поевтинява, изтривайки 9% от стойността си

Снимка: Bloomberg L.P.

Коментари
0
 
1
 
4
Solar Power до: khao
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Не е нужно да копаеш нищо. Има валути като bnb например които не се копаят. Има десетки такива. Етера скоро ще бъде proof of stake. Върху неговата еко ситема имаме вече wrapped bitcoin който е 1:1 спрямо биткойна. Върху еко системата на етера имам крипто като PAXG което е злато. 1 койн = 1 унция злато. Можеш по всяко време да го замениш за истинско злато. Бързо ликвидна монета. Няма нужда да плащаш наем за трезор или да държиш златен etf като можеш да имаш PAXG и на всичкото отгоре да вземаш 5% лихва на златото си :) През 65-та година един автомобил форд го правят за 3 месеца , сега излиза за 3 дни от завода :)Не се чудете и защо имаме бързи ваксини като РНК ! Поради същата причина :) Компютъра ми от 86-та година няма как да се сравнява със сегашния.
1
 
0
 
3
khao до: Solar Power
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
мале 20-30 години вече го копаме ... като започнеш да говориш така, много ти личи !
1
 
3
 
2
Solar Power до: nikiangel
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
На бития кон му правят некролози вече 10 години и все не успяват :)Ти си поредния човек който не знае какво точно е биткойн, каква е целта му, каква е разликата с централните банки, защо дигиталните пари на банките нямат нищо общо, защо няма инфлация и т.н. :)Нищо има време ...
2
 
3
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
"първия борсово търгуван фонд в САЩ, свързан с фючърси на дигиталния актив"Ама то и борсово търгуван фонд с пръдня от персийски котки също може да се учреди. Въпроса е какво ще стане с фонда като една сутрин се събудите и видите че едрите риби са решили че е дошъл момента да кешират и са разпродали. Тогава ще е грозно.