Биткойн или етер?

Двете най-големи криптовалути носят различни ползи и възможности за диверсификация за инвеститорите

Биткойн или етер?

Снимка: Bloomberg 

Още по темата
Коментари
2
 
0
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
BNB вече е изкопано. Няма нужда да се копае нищо. Работи по бързо от етера. Поддържа всичките му swapowe и за разлика от етера може да се ползва отстъпка 25% при търговия на борсата и най-вече BNB не е инфлационна както етера. Броят е ограничен на 200 милиона като на всеки 3 месеца се изгарят определен брой монети, докато етера си печатат на корем всяка година и така до безкрай....
0
 
2
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
нито BTC нито ETH . Залагам на BNB :)
4
 
5
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Статия, пълна с общи приказки.Това не е инвестиция, инврстицията е нещо, което носи приход. Тия койнчета приход не носят. Тоест не са инвестиция.Когато се разчита само цената да се променя, думата е спекула, а не инвестиция.Етериума бил КАТО Епъл стор, биткойна КАТО злато? Тоест имитации. Имитациите, които дори не могат да се опишат по друг начин, освен като имитации, винаги ще си останат такива.Та на въпроса етер или биткойн - нито едното, а сейфмуун. Стойността е все близка до нула, ама поне от спекулката нещо може да се изкара.
4
 
6
 
1
преди 5 месеца
Двете най-големи криптовалути носят различни ползи и възможности за диверсификация за инвеститоритеИ харчен ток, повече от потребностите на Аржентина.Иначе сме за зелени сделки, за прогрес, за Био-еко...ама черната каса на ЦРУ (биткойн) трябва да се пълни.Въпреки всичката шизофрения.