IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сграда JASMIN: най-желаното място за живот в ж.к. „Надежда“

Формулата „лукс на достъпни цени“ става все по-популярна в строителния бранш

08:30 | 15.06.17 г.
Автор - снимка
Създател
Сграда JASMIN: най-желаното място за живот в ж.к. „Надежда“

Осеметажната жилищна сграда JASMIN е дело на City Home Park и се намира на ъгъла на улиците “Константин Будин” и “Георги Войтех” в ж.к. „Надежда“.

Качественото изпълнение и изключително добрата локация на JASMIN я превърнаха в най-бързо продаваната жилищна сграда в столицата за последните месеци. 

„Вече са продадени близо 80% от апартаментите в сградата, като очакваме търсенето да се запази и до края на лятото да продадем и останалите жилища“, разказа експерт продажби от City Home Park.

Другият ключов фактор за тези резултати са изключително гъвкавите цени, срещу които клиентите получават наистина достъпен лукс.

Конструкцията е монолитна, стоманобетонна и скелетно-безгредова, а за външните и вътрешните стени са използвани керамични тухли. Предвидена е фасадна система на “BAUMIT” с топлоизолация от експандиран полистирол - EPS 10 см, в комбинация с облицовки от естествен камък, който покрива и общите части.

Наскоро JASMIN получи Акт 14, а до края на тази година ще получи Акт 15 и Акт 16.

Освен луксозно изпълнение на разумна цена, сградата предлага всичко, от което се нуждае модерният човек в съвременното ежедневие – близост до метростанция, детска градина, училище, търговски обекти и удобен градски транспорт. Обърнато е специално внимание на сигурността - входната врата на сградата е блиндирана, а достъпът - контролиран.

JASMIN придава на облика на квартала, в който се намира, нов елегантен привкус и обещава да наложи тенденция в продажбата на жилищни имоти.

В непосредствена близост до обекта се намира информационен офис, работещ без почивен ден, където всеки клиент може да получи консултация с личен банкер от Банка ДСК за възможностите за ипотечни кредити и с помощта на експерти да избере най-подходящия вариант.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:06 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още