IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Flora Garden – мястото, където жилището се превръща в дом

Общите външни части на комплекса от осем жилищни сгради са превърнати в цветна градина

09:19 | 04.09.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
Flora Garden – мястото, където жилището се превръща в дом

Жилищен комплекс Flora Garden е новият проект на строително-инвестиционната компания CITY HOME PARK, лидер в своя бранш. Комплексът покрива всички критерии за поддържана околна среда, сигурност, добра инфраструктура и престижна локация. Той предлага не просто апартаменти с безкомпромисно качество, той гарантира перфектния дом за хора с високи изисквания и стандарти.

Flora Garden е комплекс от осем жилищни сгради, сутерен на две нива за лесно паркиране, поддържана паркова зона с места за почивка и отдих, детски площадки и постоянен контрол на сигурността. Изграден е в съответствие с всички стандарти за високо качество, а  използваните материали са от водещи фирми.

Общите външни части на Flora Garden са превърнати в цветна градина. Осигурена е поддръжка, напояване и косене на зелените площи, сезонно променяне на отглежданите цветя и борба срещу вредителите.

Освен естетиката, във Flora Garden сигурността е от важно значение. Комплексът е от затворен тип с контрол на достъпа, видео наблюдение на общите части и 24-часова охрана.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 11:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 9 rate down comment 1
Invcom
преди 6 години
Защо тази платена публикация я водите препоръчан материал ?? Защо няма такива "препоръчани" материали и за комплекси в други градове ? Във Варна например има доста такива комплекси, а нито една статия ??
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още