IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Столична община ще строи допълнителни обслужващи сгради в завода за боклука

Индикативният бюджет за проектиране, изграждане и авторски надзор на трите нови здания е почти 4,2 млн. лева без ДДС

08:29 | 04.07.19 г.
Автор - снимка
Редактор
Столична община ще строи допълнителни обслужващи сгради в завода за боклука

Столична община ще строи още три нови сгради към завода за третиране на отпадъци в с. Яна край София, става ясно от обществена поръчка, публикувана в публичния регистър на местната администрация в столицата.

Общината търси проектант, строител и авторски надзор за изграждането на административно-битова сграда с перално стопанство, авторемонтна и ремонтна работилница и закрита автомивка за тежкотоварен транспорт и колесни машини.

Индикативният бюджет е почти 4,2 млн. лева без ДДС.

Планира се административно-битовата сграда да е с разгъната застроена площ (РЗП) 1 834 кв.м, авторемонтната и ремонтната работилница – 900 кв.м, а автомивката – малко над 280 кв.м.

Оферти ще се приемат до 7 август. Отварянето на офертите е планирано за 8 август.

Строителството на завода за третиране на отпадъци, доставката и монтажът на оборудването приключиха в края на август 2015 г. Основните съоръжения на територията на завода са приемна сграда, сграда за механично сепариране, за биологично сушене, за получаване на компост, за производство на RDF-гориво, посочват от Столичната община.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:29 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още