IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Станислав Стоянов положи клетва на мястото на Цветан Цветанов

Пламен Нунев от ГЕРБ бе избран за председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в НС

11:20 | 03.04.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Станислав Стоянов положи клетва като народен представител от парламентарната група на ГЕРБ, предаде БТА. Той влиза в парламента от Четвърти избирателен район – Великотърновски, и заема мястото на подалия оставка Цветан Цветанов. 

На въпрос върху какво ще акцентира в работата си като депутат, той отговори: „Може би върху това, което съм учил и работя – туризъм, икономика. Моите интереси са свързани и с културно-историческото наследство на България“, допълва БНТ. Той отрече да е имало какъвто и да било натиск, за да се откажат всички, които са били преди него в листата на партията.

Междувременно Пламен Нунев от ГЕРБ бе избран от Народното събрание за председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Той също заема мястото на Цветан Цветанов.

Валентин Радев от ГЕРБ ще е заместник-председател на вътрешната комисия, а Таня Петрова от ГЕРБ влиза в състава на комисията като член. Досега тя беше част от Комисията по вероизповеданията и правата на човека.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още