IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разрешават се и колективните спортни занимания на закрито без публика

Позволени са и индивидуалните спортни занимания на закрито и на открито без състезателен характер и без публика

16:02 | 20.05.20 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

От петък, 22 май, се разрешават колективните спортни занимания на закрито, като те трябва да са без състезателен характер и без публика. Това разпорежда здравният министър със своя заповед от днес. 

От понеделник, 26 май, се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца до 18-годишна възраст на закрито и на открито. Те също не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика.

Разрешени са и индивидуалните спортни занимания на закрито и на открито без състезателен характер и без публика.

Изключение от забраната за провеждане на спортни мероприятия на открито и на закрито се допуска и по отношение на самостоятелните плувни комплекси и басейни, като не се разрешава функционирането на прилежащите към тях търговски обекти.

С днешната заповед се разрешават както провеждането на обучение на кандидатите за водачи на моторни превозни средства за оказване на първа долекарска помощ, така и провеждането на курсове за обучение и квалификация на водни спасители.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:50 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още