Петър Чолаков: Малко вероятно е кабинетът да издържи до местните избори догодина

Възможно е за някои партии да бъде по-изгодно да се явят на предсрочни избори, отколкото да останат в коалицията, коментира политологът

Още по темата
Анализатори: Предсрочните избори са напълно възможни
16.05.2022
Коментари
2
 
0
 
7
khao до: Petar2015
преди 1 месец
Няма профилна снимка
вие сте немислещи, кво инакомислещо има у вас?.... повтарята едни и същи опорки от месеци!
2
 
4
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Статията не уточнява, че "изследването" е проведено само с 1002 човека, по метода "пряко полустандартизирано интервю лице в лице". Не виждам смисъл дори да се разсъждава върху такива резултати. А Чолаков да си спомни, че живеем в демократична държава и да не предлага тоталитарни методи за заглушаване на инакомислещите. Дори да не е съгласен с тяхното мнение, те имат право да го казват.
3
 
3
 
5
Lucifer до: doba
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Слави, Копейкин и Янев се отричат в канала, но ПП подкрепяна яко от БСП, за да не увисне и тя, има всички шансове да си изкарат мандата и да спечелят следващите, когато и да са те, особено след обилното социално ухажване...
3
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Очевидно е, че гостът е за налагане на цензура и диктатура. Всъщност то има ли на къде още?! От повече от 2 години здраво ни тъпчат и цензурират. Само дето не са почнали да ни стрелят по улиците, ама на там вървим. Преди беше за грипа, сега за войната. Аман от умници и "знаещи"!
3
 
4
 
3
преди 1 месец
ПП е пътни, ИТН е пътник, да видим @КОЙ ще се настани на тяхното място.
2
 
3
 
2
преди 1 месец
Хаха - анализи, на база някакво измислено социологическо проучване.
3
 
7
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Киро още от първите дни ясно се заяви, когато срещу желанието на 80% от населението направи безполезните инжекции принудително-задължителни.