Отварят парковете, всеки кмет решава кога

Обсъжда се само учениците от 7 и 12 клас да се върнат в класните стаи, обяви министърът на образованието

Отварят парковете, всеки кмет решава кога

Снимка: БГНЕС

Още по темата
След експеримент в неделя ще се решава за разходките в парковете
25.04.2020
Отпадат часовите ограничения за влизане и излизане в София
21.04.2020
Коментари
   1| 2    
0
 
2
 
11
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
КОРОНАТА ЩЕ Я ПРЕБОРИТЕ И БЕЗ ПЕСЕНТА "КОРОНА ЧАО", НО ОНОВА КОЕТО СЛЕДВА СЛЕД НЕЯ ЩЕ Е МНОГО ПО СТРАШНО ОТ ТОВА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА.
Тогава тока изкара хората на улицата.
Има нещо което е по страшно от тока - ГЛАДА.

Ако съдбата ни предложи тази опция тогава песента BELLA CHAO няма да звучи никак привлекателно за др. БОРИСОВ, който предполагам не е забравил това: https://www.youtube.com/watch?v=OeH_udOW1WM

ПРЕДПОЛАГАМ НЯКОИ СЪНУВАТ В КОШМАРИТЕ СИ ПЛАМЕН ГОРАНОВ И КУПЧИНАТА КАМЪНИ СЪБРАНИ ПРЕД ОБЩИНА ВАРНА.

Историята винаги се повтаря , но ВСЯКО НЕЙНО ПОВТОРЕНИЕ СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ФАРС!!
Страшното е, ако случилото се има продължение и *** на ПЛАМЕН ГОРАНОВ излезе от бутилката.
1
 
1
 
10
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
С тези така наречени изисквания, все повече ми се струва, че живеем в затвор. Значи, стоим си по къщята и не излизаме. Сега можем да излизаме като затворниците на пощадката - парка и да се въртим в кръг и то под строг контрол и наблюдение. Скоро ще почнат и лампите ни да изгасят в 8 ч.
0
 
3
 
9
ddb до: zelka007
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
не просто жена а жена с дете до 12г
иначе ще гледа парка по новините.
2
 
1
 
8
zelka007 до: Minka
преди 4 месеца
преди 9:30 и след 18:30 ... :))) ... или си търси спешно жена ... :)))
2
 
6
 
7
преди 4 месеца
За един приятел питам: самотниците, несемейните и разведените нямат право да се разхождат, така ли? Умно г-жо Фандъкова, умно!
4
 
2
 
6
фиг.1 до: prodigal
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Правилата се въвеждат по целесъобразност, това не е състезание кой по-големи права има. Но вместо да помислите за минутка и да осъзнаете каква е причината, веднага ги възприемате като че ли са насочини лично против вас. Нали вие сте най-важните. Около вас се върти Вселената...
2
 
1
 
5
azzuro до: nkavrakov1982
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
И какво толкова се чудиш? Натрупаха медицински консумативи, предпазни средства и лекарства и сега идва ред на втора фаза - да видим колко ще се разпространи заразата.
1
 
6
 
4
prodigal до: Илиев
преди 4 месеца
Очевидно така смятат. Дано някой атакува в съда тази подигравка с достойнството на хората. Семейните двойки без деца са 25 % от общия брой на частните домакинства. Голяма част от тях за момента не успяват да се сдобият с дете въпреки че искат да имат. Тази наредба е елегантен начин да изкажеш мнение че въпросните са втора ръка хора.. тъжно и глупаво!
4
 
4
 
3
преди 4 месеца
Ох ще се скъсам от смях,с тия циркове.До он ден ,трупове,страшното идва,детските площадки щели да станат на морги,война сме водили....Сега заразените се увеличават лавинообразно,и хоп мерките се разхлаабват.И що ?Ами щото Бочко енд къмпани,гледат какво става навън,и искат не искат ще вдигат и мерки и всичко,независимо от умрели и болни.Това е истината.Само дето с неадекватната си политика направиха хората луди,сринаха икономиката,и на финала предлагат,какво ?Кредити.Кредити,дами и господа,кредити в кризата,майката на всички кризи.Не могло да се подаряват пари на хората.Това са думите на вожда.Обраха държавата,и на финала,нямало пари,но кредити има.Пълна гавра с народа .
4
 
2
 
2
фиг.1 до: Илиев
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Имаш право да мрънкаш.
   1| 2