Ограниченията за нощните заведения и сватбите отпадат

Новите мерки влизат в сила от понеделник - 13 юли

Ограниченията за нощните заведения и сватбите отпадат

Снимка: Akos Stiller/Bloomberg

Още по темата
Коментари
3
 
3
 
5
Dr. Vatnikov до: Ivel
преди 1 година
Няма профилна снимка
50 реда само глупости.
2
 
4
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тези от НОЩ правят всичко в угода на отиващото си правителство, някъде по рано из коментарите писах, че манипулират данните в угода на потъващите/ Ще потънат и те заедно с тях обаче. Лошото е обаче, че по света вярват че тази статистика е достоверна и на база нея ни вкарват в забранителни списъци, което пречи на бизнеса и на всичко. На тях обаче не им пука, важното е да спасят кожата и да вземат едни пари сега. Платените тролчета естествено нацвъкаха минуси тогава, каквото ще направят и сега, не ми пука искам да кажа. Достатъчно дълго съм живял за да гледам и анализирам случващото се правилно. Поредното доказателство че не здраето на нацията е най-важното а спасяването на потъващия кораб е факта, че отмениха забраната за нощни заведения барове, дискотеки, сватби. Това е отчаян ход да отклонят вниманието на лекомислени протестиращи в полза на дискотеки и нощни заведения. Това не е ли манипулация, каква е логиката да носим парцали по устата навсякъде а да ходим свободно на дискотеки барове и прочее. Смешно е но негативите са си негативи и ние ги консумираме, породени от глупоста на НОЩ. И ни дават за пример гърците, че били много дисциплинирани и спазвали мерките, глупости, съсвем пресен съм от Гърция, никой там не носи маски, не си мият ръцете, кафенетата са пълни, хората са много близо, на никой не му пука, но данните им за Covid са иделани, защото там ги манипулират в обратната посока, мислейки за бизнеса а не да се харесат на някой. Не трябва да се продължава със страха от тази зараза, на който му са слаби духовете ще си отиде и без нея, последиците от нейното преекспониране обаче са катастрофални. Бъдете здрави!
2
 
3
 
3
преди 1 година
"Защо НОЩ брои положителните тестове от всички, а отрицателните само от 1 лаборатория?"Смут вся становището на НОЩ за това кои тестове за коронавирус да се считат за достоверни. В понеделник главният вирусолог на щаба проф. Тодор Кантарджиев обяви, че валидни са само изследванията в референтната лаборатория, а другите не са надеждни, когато са отрицателни, пише 19 минути.По думите му, тази лаборатория е единствена в страната, а разликата в резултатите между първата и втората проба за коронавирус би могла да се появи поради неправилно вземане, неправилно съхранение и др. причини.Възниква въпросът поради каква причина положителните проби в същите ненадеждни лаборатории тогава са истински? Не противоречи ли това на логиката?Така Кантарджиев постави под съмнение всички останали проби, дори и резултатите от всякакъв друг тип изследвания извън обсега на Covid-19.А сега де ...
4
 
5
 
2
Dr. Vatnikov до: KostadinovK
преди 1 година
Няма профилна снимка
Костя Копейкин, каквото и да направи властта, все ще сте си църкащи копейкаджии, все ще сте недоволни.Между другото, как върви субсидийката, дето щяхте да връщате? Гледам къщи, апартаменти и коли...напредваш, браво, маладец!
3
 
6
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Целта е да се удържи властта на всяка цена.Бойко каза - оправяйте се, само ме оставете.Минаваме на шведски модел.