Михаил Околийски: Предстои пета вълна на COVID

Медиците са на предела на силите си, затова се ваксинирайте, призова и д-р Людмил Шопов, кардиолог в ИСУЛ

Михаил Околийски: Предстои пета вълна на COVID

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Още по темата
Ще трябва ли да се ваксинираме срещу Covid на всеки шест месеца?
22.11.2021
Европа се връща към мрачните дни на Covid-19
14.11.2021
Епидемиолог: Вирусът ще се връща отново без ваксини и контрол над мерките
11.11.2021
Коментари
1
 
0
 
7
ing5rov до: zelka007
преди 1 седмица
тъй кат гледам , "вълните" почват там дето са най-набодени ... на нас трябва да ни кажат , че е дошла "вълна" ... : )))
0
 
0
 
6
bgMan до: bgMan
преди 1 седмица
....да се поправя малко - няма задължителни ваксинации. Доброволно най-вероятно има, но трябва да се потърси допълнителна информация затова.
1
 
3
 
5
преди 1 седмица
Да не ходим чак в Африка. Много близък мой роднина е на дипломатическа длъжност в Албания. Попитах го как са нещата с пандемията по онези места. Отговори ми, че там няма нито ваксинации, нито медиини кампании, нито маски, нито каквито и да било ограничения или мерки. Все едно при тях не съществуват каквито и да било рискове. Догодина най-вероятно ще ходя със семейството си за няколко дни и ще се опитам да намеря местни лекари и да ги поразпитам подробно как им се отразява вируса, че ми е много интересно.
1
 
4
 
4
преди 1 седмица
Предлагам на джурнаглистиката следната аналитична статия:Защо при 6% ваксинирани в цала Африка на практика Ковид-а изчезна..
3
 
1
 
3
преди 1 седмица
хе ... у нас ще има и 6-та и 7-*** вълна и т.н. ... антиваксърските павета ще се погрижат , нема да изпуснем първото си място туко-така ... дръжте се дрогаре , нема се давате , дотук щом сте устискали без ваксини ... :))) ... м/у другото заради многото фалшиви ваксинационни сертификати и PCR-тестове у нас , скоро няма да признават по света издаден такъв в БГ ... на пътуващите ще се налага да доказват с тестове на място , че са ваксинирани ... на печелившите честито ... в ингилизко за посочване на невярна информация за ваксинационен статус ти носи неограничена глоба и до 10г затвор ...
3
 
4
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Първоначално подзаглавието го прочетох като "медиите са на предела на силите си, затова се ваксинирайте"...ама то нали първият инстинкт бил най-правилния :-) Споко, ще трябва да издържат. Проектът на Световната банка за пандемията изтича 2025 г., до тогава всички овчици да са с по 25 дози и да са дали по 20 кг. вълна и 150 л. мляко.
1
 
6
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Щом прочетох заглавието и първите 3 реда много ми заприлича на статия на ДВ. Но то ДВ и СЗО се спонсорират от едно място така че каквото и да пише все звучи жалко, а до преди година беше смешно.