КС: Мораториумът върху действията на правителството на Борисов е недопустим

Решението е прието единодушно с 11 гласа

КС: Мораториумът върху действията на правителството на Борисов е недопустим

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Още по темата
Коментари
2
 
1
 
6
Solar Power до: bgMan
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Тук мога да поспоря с теб. Първо аз съм за ДБ което значи,че изповядвам демократични и правови ценности. На първо място всеки е невинен до доказване на противното. Инъче по се притеснявам от това,че пръснахме 250-300 милиона за избори и инфлацията сигурно изяде 1 милиард вече от нашите общи пари .... това са огромни пари в сравнение с имагинерните кюлчета на ББ освен ако няма някъде пещера на Али Баба където да е скрил още няколко тона :) Ама защо пък не ? Преди 20 години така говореха за Костов ,че имал 500 милиона долара в Турска банка и цял остров в Гърция. Е мен не ме вързаха и от тогава си гласувам за партии на Костов :) Това не ми пречи да съм реалист и обективен към останалите. Същото е и заключението ми за Магнитски с ДПС. Накрая ще се окаже ялово също..... точно както са ялови и антиваксърските конспирацийки. Затова нямам фейс и инстаграм и останалите глупости..... Идват 2-3 проповедника ... пишат пускат глупости и бедния народ се хваща на всякакви щуротийки :)
2
 
1
 
5
khao до: bgMan
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
тя го е назначила... по евтино и стабилно е !
0
 
3
 
4
преди 2 седмици
Значи българската мафия вече си купува дори и КС.Защото Борисов е символ единствено на кражби, престъпност и корупция.
0
 
2
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Законодателна, изпълнителна, съдебна власт.Също така има и мандатност като продължителността нарочно е различна за да не може някой мишок да дойде и да *** всичко за нула време. С други думи за да "овладееш" държавата ти трябват два последователни мандата в парламента, което е трудно осъществимо ако вървиш против интереса на избирателите.
1
 
4
 
2
khao до: Един Българин
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Кво странно има? Нали и тия са назначени от КОЙ? Незабравяй че същите не намериха проблем в устава на ДПС, където пише че са партия създадена на етническа и религиозна основа, което от своя страна е забранено в Конституцията, но на КС не му пука и казаха че са ОК.
1
 
3
 
1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Странно решение при положение че по конституция НС избира и назначава правителството. Да, не може да го махне докато бъде назначено ново за да няма вакуум, но МС се отчита пред НС и е редно НС да може да контролира и налага ограничения на МС. Все пак да не забравяме кой преобладава в КС сега ....