Кирил Петков: Специална комисия влиза в ББР

Служебният министър на икономиката посочи, че близо 1 млрд. лева от банката са отишли в едва 8 фирми

Кирил Петков: Специална комисия влиза в ББР

Кирил Петков Снимка: БГНЕС

Още по темата
Коментари
2
 
0
 
10
abdul до: Ivan N.
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всъщност той отвори приказка за инфлацията.. ей така между другото. Тва, че вместо да слушаш, махаш с пеленгаторите си е твой проблем.
4
 
1
 
9
преди 1 месец
много пушилка за нищо . кинтите са усвоени , ще си върви изплащането им с гарантираните държавни поръчки на инфраструктура ... това всяка власт го прави . без изключение ... не е зле да си припомните великия оранжев перчем в усато с кого играеше голф и после да проверите кой строи стената с мексико и кой доставя стоманата за нея ... детайли от пейзажа ... да видим какво незаконно ще излезе , неморално може би да . но незаконно ... ?! ... е герб ще си платят цената , която е калкулирана в заемите и поръчките и тва е ... да видим следващите как ще го накъдрят ... :)))
2
 
3
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Eй сега на гербавите шебецu u на вожда им Боко им се разказа играта. Ако след време Гешеф-тара бъде изритан от съдебната система и бъде заменен от нов независим и безпристрастен главен прокурор, тогава има вероятност Борисов да приключи политическата си кариера в пандиза.
5
 
7
 
7
serafima до: redcretin
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Много си нетърпелив. И ПАРДОН, технически това не може да стане от днес (неделя) за утре и не може да се твърди все още, че има замитане, както споменаваш. А в затвора доста по-късно се вкарват.Защо не беше толкова взискателен към боко и четата му? Нима не виждаше какво правеха с Горанов и с ББР???? Но си трайкахте всички. А сега има и немалко гробари, между които и неумитов - отскорошен гербер, които сипят огън и жупел по служебното правителство от злоба и страх. Като си помисля каква корупция се сипеше толкова години и всички си трайкаха. Не бяхме толкова много и на протестите. Не ви виждах там. Между другото, до 2009 г. бяхме сред най-корумпираните държави в ЕС, но от управлението на банкянския *** насам сме винаги на ПЪРВО МЯСТО!!!!Стабилно стоим на последните места по всички позитивни и на първо място по всички негативни показатели.Щом искате справедливост и ред, насърчете служебното правителство. Отнякъде трябва да се започне. А батаците са толкова гомели, че скоро няма да се изринат тези авгиеви обори (и зайчарника в Банкя).
1
 
6
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Поредното замитане. А затвор - кога?
1
 
9
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Леко ме смущава изказването на г-н Петков че Надзорният съвет на ББР ще бъде освободен, за да влязат професионалисти, които знаят какво правят. С оглед на това че част от надзорния съвет до сега е бил и Стамен Янев (всеки може да си провери в ТР), а тъкмо въпросния господин току що беше назначен като шеф на БАИ ако не се лъжа от същия г-н Петков!? Т.е явно г-н Стамен Янев според това изказване не е професионалист но от друга страна го назначавате да ръководи БАИ!?!
1
 
12
 
4
преди 1 месец
Чудесно ще е само ако изкарат престъпленията наяве и осъдят всички виновни по веригата. Ако по стара българска традиция го правят само за да ги изнудят в стила на Пеевски "давай 51% или губиш всичко" нищо няма да се промени.
2
 
11
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
и това е новина?Секо хлапе го знаеше.............още преди година. Не случайно, първия кредит от 75 милки беше отпуснат на колекторската фирма на ббр. Дан би случайно неправилните хора да си помислът да теглът тарикаткредити оттам. пак вървът след фактите.
1
 
15
 
2
Ivan N. до: abdul
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Човекът ти говори за корупция, ти го питаш какво ще прави с инфлацията... абдул, ами аптал ти си...
12
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ся остава да каже на кои точно 946 фирми ша раздаде по мельонче. После ше го питам ко ше прай с инфлацята.. ко са го учили у харвърд точно