Как ще се измени политическата карта с проекта „Продължаваме промяната“?

Една трета от поддръжниците на новия проект са разочаровани симпатизанти на ИТН, твърди политолог

Как ще се измени политическата карта с проекта „Продължаваме промяната“?

Снимка: БГНЕС

Още по темата
Коментари
   1| 2    
2
 
2
 
19
ing5rov до: zelka007
преди 3 седмици
да ти еббба мамммата тъппа !
2
 
2
 
18
ing5rov до: Mavi Goz
преди 3 седмици
държава няма ...
1
 
4
 
17
преди 3 седмици
Продължаваме промяната или " Продължаваме измамата " ?!
0
 
1
 
16
georgi_shum до: Mavi Goz
преди 4 седмици
Тука си прав. :) Още не ме е изкушила толкова политиката. На дневен ред ми е все още трупане на лично благосъстояние :) А морала ми не позволява да го правя през държавата. Пък и имам и аз двойно гражданството и не ща да ставам за резил като Киро Канедеца, ака Киро " умното". ОЩЕ 10тина г ще ми трябва паспорта на джуджето. После вече мога се замисля.
2
 
2
 
15
Mavi Goz до: georgi_shum
преди 4 седмици
В зората на демокрацията имаше едно пребоядисано бкп-седесарче - Нейчо Неев, дето от енергетик в Кремиковци по соца добута до вицепремиер от СДС в некъв служебен кабинет - май на Любен Беров. Та той изтресе нещо, дето остана в българския политически фолклор: <Еб ати държавата, щом аз съм й вицепремиер!> Нещо ме напъна да го перефразирам: <Еб ати държавата, щом ние с тебе още не сме й били премиер и вицепремиер!> ;) :lol: (Не е покана за политически проект, ама всъщност . . . ) ;) :lol:
5
 
2
 
14
преди 4 седмици
С мандат на Настимир Ананиев, който е главният виновник за трагичната ситуация по отношение на регулацията по пътищата, не бих си и помислил да пипна бюлетина за тези!Експерт... бивш ГЕРБ-аджия. Не, благодаря.
2
 
3
 
13
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Кънев продължава да внушава, че Петков/Василев са център-ляв проект, с надеждата да не изсмучат електоралната сила на ДБ. Да, те са привърженици на "Третия път", но нямат нищо общо с разбиранията на БСП и разни други БГ левичари - всъщност най-видните образци на "Третия път" са Бил и Блеър. Дали някой може да каже, че нашите леви, в лицето на БСП, имат общо с Клинтън и Блеър? Едва ли!Какво ще каже Кънев за твърдението, че Петков/Василев няма да повишават данъците и дефицита? Това леви мерки ли са, другарю Е.Кънев?Нима социалните резултати са патент на левичарите? В никакъв случай, западният свят отдавна го е показъл. Кънев не го е разбрал.
1
 
1
 
12
georgi_shum до: zelka007
преди 4 седмици
И за славчовата партия ги говореше същите тая :) Аз като ти казвам, че тишината в спалнята й ражда чудовища, ти... :)
5
 
7
 
11
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
За прехода е ясно че е време да вървим към приключването му. Но за мен е по-важно, че след 12г. крайно дясно управление най-после имаме надежда за така дълго отлаганите леви реформи в странта ни. Реално, всичко правено в странта ни последните 12г. е крайно дясно, докато ЕС прилагаше през това време много леви политики. Абе дори Румъния 14-15г. въведе ниско ДДС за храни и лекарства, дори Румъния, а у нас все още няма нищо. Време е и за мялко лява политика, не става само с дясно.
5
 
9
 
10
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Добре е, че новата партия иска да продължим с прехода и реформите, все пак и това трябва да се свърши. Започнахме прехода преди вече повече от 30г., време е да вървим към приключването му Вече задминахме средата на прехода, но имаме едно поне още 20г. работа по него за да приключим успешно с прехода. Така че всички би трябвало да подкрепят заявката за продължаването на прехода и реформите.
   1| 2