К. Петков: В момента текат проверки на европрокуратурата, а къде е българската?

Симпатизанти и депутати на ГЕРБ излизат на протест срещу задържането на Бойко Борисов пред Министерския съвет

К. Петков: В момента текат проверки на европрокуратурата, а къде е българската?

Кирил Петков. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Още по темата
Бойко Борисов и членове на ГЕРБ са задържани*
17.03.2022
Коментари
0
 
2
 
6
преди 3 месеца
Кире, ти нали направи проверката с Гугленчето докато се куролирахте в Резиденция Лозенец - и я сервира на тепсия на Гешев ? Гешев прегледа и видя, че са пълни глупости . В момента Кьовеши "преглежда" над 200 "сигнала" пратени от Гоше Тъпото, Милиончева и Рада Дълбоката - също така събирани от кол и въже вестникарски изрезки, представляващи едно правно нищо . Които Кьовеши вече е хвърлила в кошчето и изчаква да мине малко време от кумова срама да обяви, че и те са пълни глупости и бълнувания на болни мозъци . Не съм му фен на Бойко, но тая юнашка дружинка от шизоиди, главорези и махленски дупеглавци ми идва в повечко .
0
 
3
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Просто Киро, българската прокуратура отдавна трябваше да се заеме с тебе.
1
 
2
 
4
khao до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
то конституциония съд не един или два пъти е нарушавал конституцията... примерно с легализиране на противоконституционата партия дпс!
4
 
1
 
3
serafima до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Те такива като тебе, доба, боко тиквата обича да ги оправя с 200 в дупарата. Много са му на кеф. По-лош МАТРИЯЛ и от него и това го кефи, защото не му връзват кусур ни на простащината, ни на кражбите, ни на мутровщината и милиционерщината. За партийния билет от БКП да говорим ли? Размахва си късия мек пожарникарски маркуч и живее на базата на 80-те % ***, които МРАЗЯТ и НЕ МОГАТ да мислят.
4
 
5
 
2
преди 3 месеца
Каква прокуратура бе, Киро-Роки. КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД на Република България постанови, че си канадски гражданин и нямаш право да си министър! Но ти и Радев го отсвирихте като малка гара! Каква наглост!!!
2
 
6
 
1
преди 3 месеца
"Къде е българската прокуратура?" - Под каскета. "Дали най-накрая ще застане на страната на българския народ, ще видим в следващите дни" - О,да. Бъди сигурен, ще застане на страната на която трябва, Бойко трябва да бъде спасен, да се завърне на бял кон като мъченик. След 3 месеца ако прогнозите на някои политолози се сбъднат и правителството падне, ще постелем червен килим на ГЕРБ да застанат отново начело, защото само те могат да се справят с всички кризи на България. Електората му ще бъде активизиран (платен) отново, а всикчи останали (80% от населението) ще се хванат за главата и ще отпишат България като държава, която може да се развива към по-добро. Всяка надежда тука оставете...Божествена комедия.