Илия Кръстев: България може да стане лидер в областта на развойната дейност

Едва 15% от компаниите ще върнат екипа си в офисите, сочи проучване на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии

Илия Кръстев: България може да стане лидер в областта на развойната дейност
Още по темата
Коментари
0
 
4
 
2
преди 7 месеца
Тя България може всичко.... стига народа да си вдигне интелектуалното ниво и да прогледне дотам та да възстане и да избие задкулисието, което краде, лъже, плаши, манипулира и узурпура властта с политици-престъпници без значение на политическите им платформи и принадлежности.
3
 
1
 
1
преди 7 месеца
Сега е времета за рестартиране на българската икономика.Тъй като най-важното е осигуряването на енергийната сигурност на държавата ,тези милярди трябва да се инвестират за изграждане на атомната електроцентрала в Белене?Второ ще трябват поне 1 милярд за селското стопанство- възстановяване на поливните съоръжения /канали ,тръбопроводи ,помпени станции/ увеличаване на поливните площи и увеличаване на животновъдните ферми? Трето ще трябват 1 млд за подмяна на водоснабдителната канализация в селищата и между тях,изграждане на нова ,там където няма и изграждане на пречиствателни станции ,за да се подобри живота на хората и да се използва водата за напояване?Да сега е времето за рестартиране на българската икономика,но парите трябва да се инвестират в производства ,които са ефективни в бъдеще.