Дончев: Обсъжда се вариант с оставка в края на септември

Днес ще има коалиционен съвет и ще се вземе решение, каза вицепремиерът

Дончев: Обсъжда се вариант с оставка в края на септември

Снимка: БГНЕС

Още по темата
Борисов: Възможно е да има кабинет на ГЕРБ с друг премиер
05.08.2020
Центърът на София остава под няколко блокади
05.08.2020
Коментари
0
 
4
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Отиват си! Тихият Ал Капоне поне отчасти мисли какво говори, докато винкела далавери симеонов си е той - в натюрела да влачи бабички по границата, да плямпа глупости като ротен *** и бившш комсомолски секретар, какъвто е бил. Но ХИЧ не му се сдава властта, защото знае, че ПОВЕЧЕ НЯМА да я помирише.
Жалки са, но лошото е, че е за наша сметка!
0
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Толкова много са се затажили за хората че 5 месеца от началото на кризата не намериха време да вдигнат парите на хората на първа линия.

Ако наистина са загрижени да си прекъснат отпуската и да го покажат

Също толкова загрижени са и за електронното гласувана и за хиляди други неща но то не е като да трупаш пачки по чекмеджетата от рекет за това намират време
5
 
4
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това ме притесняваше и то се случи. ГЕРБ избра лесния път. Може би прецениха, че нямат ресурс да устоят на всичко с което ще трябва да се справят напред във времето. Те по-добре от нас знаят какво ни чака. Според мене правителството не контролира специалните служби. Други сили ги контролират и това е основната причина за оттеглянето им. Но ако очакват, че пак ще се върнат мисля, че грешат. Жалко. За мене те бяха гарантът, че няма да се допусне курсът на лева към еврото да се срине. Те, заедно с ОП с влизането в ERM2 заложиха политическото си съществуване срещу запазването на курса. Както се казва сложиха си главата в торбата за това. Тядко се случва Те със зъби и нокти щяха да го бранят. Сега ще видим такъв грабеж, какъвто не сме видяли от 96-97 г. на миналия век. А умните и красивите ще търсят отчаяно работа в някоя компания за по 400 - 500 евро и ще бъдат много щастливи, че вземат 4000-5000 лв заплата.
Даа, както се казва ще останем още дълго в зоната на здрача.
7
 
0
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Шехерезада подаде. Няма нужда от повече оставки дончо. Така е добре.