IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

До 27 юли може да се кандидатства в програма за подкрепа на активни граждани

Ментори ще помагат за развитие на ключови компетенции, необходими за работа по граждански каузи, съобщи Луиза Славкова от фондация „Софийска платформа“

13:19 | 23.07.20 г.
<p>
	<em>Снимка: freeimages.com</em></p>

Снимка: freeimages.com

Програмата „Европа като общност на гражданите“ е отворена за кандидатстване до 27 юли, обяви в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Луиза Славкова, изпълнителен директор на фондация „Софийска платформа“.

Тя обясни, че програмата се фокусира върху развитие на ключови компетенции, необходими за работа по граждански каузи, включително фондонабиране и проектна работа, финансов мениджмънт, комуникационни умения.

Активните хора на местно ниво ще бъдат подпомогнати и от ментор при реализирането на местен граждански проект“, посочи Луиза Славкова.

Тя допълни, че обученията в програмата „Европа като общност на гражданите“ ще се проведат в периода октомври-декември тази година.

Изпълнителният директор на фондация „Софийска платформа“ коментира и процеса по приемане на бюджета на Европейския съюз, като според Луиза Славкова най-малко вероятният сценарий е европейският парламент да приеме бюджета в сегашния му вид.


Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Всички гости на предаването "Бизнес старт" гледайте тук.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:22 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още