Борисов в Брюксел: Предлага се намаляване на грантовете с 50 мрлд. евро за сметка на заемите

Няма да има нито една доволна държава, тъй като парите, които се отпускат, са по-малко, заяви премиерът

Борисов в Брюксел: Предлага се намаляване на грантовете с 50 мрлд. евро за сметка на заемите

Бойко Борисов на лидерската среща в Брюксел. Снимка: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg
 

Още по темата
Милен Керемедчиев: Върви се към уеднаквяване на данъчната система в ЕС
19.07.2020
Холандия приема нови идеи за възстановителния фонд, но сделката все още е далеч
18.07.2020
Остра размяна на реплики между Борисов и Марк Рюте на срещата в Брюксел
18.07.2020
ЕС не е близо до споразумение за възстановителен план
17.07.2020
Коментари
   1| 2    
1
 
1
 
11
khao до: фиг.1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
мутрата ТИ... е по добра от мутрата МИ! ... Вервам ти! :)))
5
 
5
 
10
фиг.1 до: Hahoto
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Добре, убеди ме. Мaйнaта му на Борисов. Бизнесът на Черепа е много по-важен. Утре и аз ще изляза да протестирам в негова подкрепа. Как така някой ще ни пречи да търкаме билетчета?
5
 
7
 
9
преди 2 месеца
"ПЛЪХОВЕТЕ НАПУСКАТ КОРАБА
Началниците на Борисов посрещнаха с криви усмивки сервилните му козирувания в Брюксел. Писмото на Херо също беше достатъчно красноречиво. Посланикът ни в Лондон Марин Райков се присъедини към антиправителствения митинг пред амбасадата.
Пламенният трибун Александър Йорданов съобщи във ФБ, че няма да пуска постове поне два месеца. (Докато се ориентира накъде *** вятърът.) Евродепутатката от ГЕРБ Джема, забравих вече чия, се присъедини към политическия проект на Цветан Цветанов.
Преди седмица написах, че Борисов първи ще го изоставят покровителите му, след това ще се разбягат ибрикчиите и трубадурите, накрая ще го погребат в собствената му партия.
Не се изживявам като кой знае какъв анализатор, просто това вече съм го наблюдавал около Тодор Живков.
Но има една важна разлика. Капитан Живков пое върху себе си отговорността за корабокрушението, остана на кораба до края и потъна с него, прав на мостика. Тоя ще се опита да разбута бягащите и да гепи някоя спасителна лодка."

Калин Тодоров
4
 
5
 
8
Hahoto до: фиг.1
преди 2 месеца
Борисов, както го е доказал с действията си неведнъж единствено и само уважава силните на деня и е готов да пожертва всеки дори от най-близкия си кръг, за собственото си политическо оцеляване. А що се отнася до новата ни история, дай Боже да има по-нова, че справедливостта и законността на тая за никакъв *** не стават и ти го знаеш много добре от последните 10 години. Друг е въпросът, ако не ти оттърва промяната за по-добро!
5
 
5
 
7
ing5rov до: фиг.1
преди 2 месеца
"Борисов уважава върховенствоно на закона..." Да бе , спейки с пищова до главата си и купища евро и кюлчета , айде нема нужда ... при бай Ставри в софийския му е мястото !
5
 
4
 
6
фиг.1 до: Hahoto
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Борисов уважава върховенствоно на закона. Доказателството е, че за пръв път в новата ни история високопоставени престъпници има вероятност да влязат в затвора, а вие вместо да подкрепяте това, протестирате в техен интерес.
5
 
5
 
5
ing5rov до: фиг.1
преди 2 месеца
"Подкрепям всичките цитати на Борисов..."

Като издаде томче с избрани съчинения , непременно си го купи и постави под възглавницата ...
5
 
5
 
4
Hahoto до: фиг.1
преди 2 месеца
Коментар номер едно ти е написъл, че коментарите на премиера Борисов, за него са игра на думи. Т.е. едно политическо изказване, в което премиерът Борисов подкрепя, "върховенството на закона". За разлика от Борисов обаче, и по думите му, има явно лидери на страни членки от ЕС, които се притесняват от /върховенството на закона/ . Но както става дума от думите му, /които напълно подкрепяш, тъй като дълбоко разбираш/ той е помолил тия - не уважаващи върховенството на закона, свои колеги "да не коментират детайлите и страховете, а да приемат единодушно върховенството на закона." Наистина мъдра мисъл, невероятен цитат! Продължавай да подкрепяш!
4
 
5
 
3
фиг.1 до: driverf1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Подкрепям всичките цитати на Борисов. Ако смяташ, че в някой от тях не е прав, моля, представи аргументи. Нека това да бъде спор, а не поредното оплювателтво.
2
 
7
 
2
mvr0306 до: driverf1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Че той целия ЕС и действията му са само игра на думи, и както се казваше преди време "парата отива в свирката, а не в задвижване на локомотива"
   1| 2