Борисов: НСО да пази само държавния глава, председателя на парламента и премиера

Причината за всички действия срещу управляващата партия е информацията, че България ще влезе в еврозоната, убеден е премиерът

Борисов: НСО да пази само държавния глава, председателя на парламента и премиера

Премиерът Бойко Борисов даде извънредна пресконференция в Министерски съвет. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Още по темата
ВАП поиска проверка на строежите в Аркутино и Росенец
09.07.2020
Радев: Доган и Пеевски не трябва да се охраняват от НСО
08.07.2020
Коментари
0
 
31
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Европа е с таз, която е на власт!
С приемането на България в ерм2 тя каза на хората тук нещо много важно. Вместо да доубие добре организираната му престъпна група на място и с тайминг тя каза: Това е нашия човек. с него си делиме еврофондовете, печалбите, сладкия живот. А ви връщаме сладки приказки за светлото бъдеще и нагло ви се подиграваме чрез ежедневните му прости приказки.
ОК. Айде да не ни приказват повече. Делата са ного по-силни от думите. А те ме убедиха, че ако Боеко е мутролигарх и техното момче за всичко на територията, те са направо Борджиите. И треперат от страх да подкрепът некой достоен В НАШТЕ ОЧИ, да не земе да им огласи заповедите, кражбите и далаверите.
ОТВРАТЕН СЪМ БЕ.
А, ДА, ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ГРЕШНАТА ПРОГНОЗА.... ама това обяснява защо съм фалирал 3 пъти на фондовата борса и не станах милионер от финансови операции.
0
 
31
 
7
преди 2 месеца
Късно се сети.
Над 30 години НСО охранява за държавна сметка Доган и свитата му като национално богатство.
2
 
34
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Този тиквоний е най-големия поmияр и долна мърsha такъв лъжец и манипулатор. Ще бъде много интересно какво ще каже и какво ще направи ако от ЕК пак ни отрежат за ЕЗ.
3
 
34
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Бойко Методиев Борисов е смешно човече!
Изкара Христо Ботев ОТРИЦАТЕЛЕН ГЕРОЙ! Дебаркира той със знаме, а турските заптиета го убиват и му тъпчат знамето. Ама то, Ботев е нахалника-артист, а заптиетата: наети от Ботев да снимат филмче. Борисов, ти българин ли си? И как така имаш патриоти за "коалиционен партньор".
Да ти кажем: сега е 13.02. ДОВЕЧЕРА, ДОВЕЧЕРА, АМА ДОВЕЧЕРА БЕ ше сатне ясно, че България е ИЗВЪН ЕРМ 2!
Има си ритуал за приемане на страни членки в еврозоната. ШЕНГЕН, ЕРМ2, ЕВРО.
Та, България не е в шенген и нема никъв шанс да влезе в ерм2- МИСЛИМ АЗ! Хърватия я приеха в шенген преди 2 месеца с тази цел. Ще се види кво ше сатне, до часове. Ако сме в ерм2, ШЕ СИ ОТТЕГЛА ДУМИТЕ, ШЕ СЕ ИЗВИНЪ, НО НЕМА СИ ИЗТРИЯ ПОСТА......
България нема никъв шанс да влияе върху еврозоната като не иска да играе по правилата и да работи. Даже щи кажа коя/кои държави ше са против! Холандия, Естония или Дания. Що точно една от тез три: ВЪПРОС С НОГО ПОВИШЕНА ТРУДНОС.
ТА, ШЕ ТЕ ВИДИМЕ ДОВЕЧЕРА.
1
 
35
 
4
преди 2 месеца
1
 
34
 
3
преди 2 месеца
Късно се сети.
1
 
37
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
И да мълчиш лошо ,а пък като вземеш да говориш още по-лошо .НИКОЙ не ти "верва" :)) Пътя е само надолу ...
1
 
33
 
1
преди 2 месеца
хванах част от монолога на Бащицата , не че нещо се различава от други такива ... :))) ... за винету не знам като го е чел какво му е останало , ама култовата реплика на лейтенант кобрети , изигран от сталоун : "ние ги хващаме
а те ги пускат" , му е влязла под кожата и я перифразира винаги когато може ... в случаят ...

... ние работим , а те бродират ... :)))