Бизнесът: Забраната за полагане на извънреден труд трябва да отпадне

Българската стопанска камара предлага часовете да бъдат увеличени от 150 часа на 300 часа, посочи Жасмина Саръиванова, експерт по защита на работодателските интереси в БСК

Още по темата
Коментари
1
 
0
 
8
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Инвестор явно вече е станал работнически сайт. Трябва само да започнат да публикуват повече марксистко-ленински статии.
0
 
5
 
7
khao до: Бидонойл
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
на общоговоренето ти, да кажа нещо на обща основа и аз :
Да работят маймуните, зада станат хора !
0
 
14
 
6
Един Българин до: Бидонойл
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Другарю, какво значение има колко часа работя, като за един час мога да свърша твоята работа, която вършиш за 8? Трябва да се плаща не на "висене", а на свършена работа. Така се прави силна икономика. Примерът с Китай е уникален. Не вярвам, че има нормален човек у нас , който да иска да работим като китайци или японци. Това не е нормално. Аз съм ефективен, когато съм отпочинл, не ако са ме будили по нощите. Така и старият ми шеф не го разбра за това и е бивш и няма вече добри специалисти.
1
 
8
 
5
преди 10 месеца
Работата за заплата и за други, в по-голямата част от случаите е губене на време. Еле пък в България, където голямата част от работодателите са...
13
 
0
 
4
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Ако искате силна икономика, трябва повече да се работи. Питайте китайците. Те не станаха световна сила с мрънкане и скатаване.
0
 
17
 
3
преди 10 месеца
Тез гадовее от Стопанска камара няма ли да измрат най-сетне, като ред други комунисти дето се преселиха във вечния комунистическия рай?

Първо да накарат собствените си жени. деца. внуци и роднини да работят по 300 часа извънредно после да тръгват да го налагат на хората.
1
 
15
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
300 часа хаха, робството *** на вратата. Направете си застраховки за инфаркт и инсулт, ще ви трябват, на 50 сте инвалиди, на 60 - 2 м под земята.
0
 
26
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
правилно, нека се бачка денонощно зада има растеж, даже няма нужда да плащате, щото няма да имаме свободно време да харчим ... а деца, ще си внесем със спечелените пари! Добре правя като стоя далеч от български фирми...