Б. Борисов: България е на първо място в ЕС по най-нисък брой заболели от Covid-1

Мерките са най-либералните в Европа и са съобразени с народопсихологията, изтъкна премиерът

Б. Борисов: България е на първо място в ЕС по най-нисък брой заболели от Covid-1

Снимка: БГНЕС

Още по темата
България ще иска авансово ползване на европари за следващия програмен период
24.04.2020
Галъп: 56% от българите не са усетили план на държавата за излизане от кризата
24.04.2020
Коментари
5
 
2
 
7
serafima до: Бидонойл
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Бидоне, не ми се говори сериозно с тебе. А иначе бих могла. Да покажа например коленопреклонното ти отношение към бившите комунисти от ОПГ ГЕР(БКП) и по-простите от Борисов, които го харесват. Има такива. И щом не им харесва какво казва другият, го обявяват за ....себеподобен комунист.
Нещо много ти падна цената на международния пазар.
4
 
4
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
СПОРЕД ДОКЛАД НА ЦРУ , БЪЛГАРИЯ Е НА ВТОРО МЕСТО ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА !!!!! Геноцид като този няма в историята на държавата.

Според НСИ само за 2019 година починалите в България са 108 500 човека или 300 човека на ден !!!

САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА ЦЯЛ ЕДИН ОКРЪЖЕН ГРАД СЕ Е ПРЕСЕЛИЛ В ОТВЪДНОТО БЛАГОДЕРЕНИЕ НА ЧОВЕКА ОТ СНИМКАТА И НЕГОДНИЦИТЕ КОИТО СА ОТГОВОРНИ ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ.

С ГЕНОЦИДА си ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ изпревариха КАМБОДЖАНСКИТЕ ЧЕРВЕНИ ХМЕРИ - Пол Пот и Йенг Самрин.

КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ЗА ЗДРАВЕ И КАК СЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ С ОСТАНАЛИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПО КОИТО СМЕ ВОДЕЩИ В СВЕТА - инфаркти и инсулти ?!!

Къде са бе БОРИСОВ?!!

ДА ТИ НАПОМНИМ 2013 ГОДИНА КОГАТО СИ ОТИДЕ КАТО БИТО МАГАРЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА.
СИГУРНО СИ ЗАБРАВИЛ ТЕЗИ КАДРИ:
https://www.youtube.com/watch?v=OeH_udOW1WM

ЗАБРАВИЛ СИ ЗА КОГО БЯХА СЪБРАНИ КАМЪНИТЕ ПРЕД ОБЩИНА ВАРНА?!

ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА И ЩЕ ВИДИШ КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ "БИТКАТА" ТИ С КОРОНАТА!!
1
 
2
 
5
zelka007 до: serafima
преди 4 месеца
хаха ... Бащицата не е единственият премиер или президент дето си кара колата сам ... по-принцип , от съображения за сигурност не е прието ... да , практика по света е да ги карат шофьори , но ето ти пример и на друг дето сам си кара колата ...

https://thedriven.io/2019/11/21/jacinda-ardern-drives-an-all-electric-car-of-course-she-does/
8
 
7
 
4
Бидонойл до: serafima
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Стига малoумни дрънкaници! Хващате се за 2-3 непремерени фрази, а игнорирате цялата важна информация, която даде премиерът. Типични демагози! Всички знаем каква е целта на тези "парламентарни изслушвания". Нескопосаните критики на опозицията да попаднат в медиите. Но този път нищо няма да постигнете, защото фактите са категорични: България се справя с кризата много по-добре от почти всички европейски държави. А трябва да благодарите на Бойко, че се грижи точно за вашия електорат. Ако беше допуснал ситуация като в Италия, да измрат повечто от 70+ годишните граждани, на следващите избори нямаше да минете и 4%-та бариера за влизане в парламента.
4
 
6
 
3
ДХДО до: serafima
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
На таз-сутрешния брифинг, Генерала определи като провокация, зададеният му въпрос, за отказа да бъдат тествани контактни лица, като бяха преведени поименни примери (мисля, че се касаеше за видинската болница) и беше напомнено за разпоредбите на щаба, именно в тази насока, тестване да се извършва само(!) на симптомни. Тестването е и превенция и обективна база за опертивна реакция.

Най-слабия създаден капацитет за тестване, в целия ЕС, а от там всеки може да прецени, с какъв точно показател и цифри се пъчи Боко.
6
 
7
 
2
penman до: serafima
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Това *** са непоправими лъжци. Правителството до момента се справя чудесно със ситуацията, а лидерката Нинова отново демонстрира, че има нужда от психиатрична консултация. Льотчика и той работи за дестабилизирането на страната, но поне изявите му не са истерични.
5
 
7
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Ниво на премиер: „Каква е разликата между един театър да работи и Парламента? Така сте решили, ние сме тук и да работим“, посочи Борисов.

ББ не желае(ше) да отиде в парламента, но може да се развява като цветарка из цялата страна без маска по време на карантина, сам шофьор на джипката (което не е по закон). Откога да искаш отчет на изпълнителната власт е пиар???

Кога ще му се потърси отговорост за всяване на страх и паника в условията на извънредно положение? Той вещаеше фризери вместо с месо - с човешки трупове, детски площадки - морги? Нещо да каже Гешев, както неоснователно подгони други, например шафката на фармацевтите!?